Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Dacă ar fi buget de 20 de milioane de euro, ar veni şi Reghecampf antrenor". Anunţul surprinzător făcut în Liga 1

EXCLUSIV | "Dacă ar fi buget de 20 de milioane de euro, ar veni şi Reghecampf antrenor". Anunţul surprinzător făcut în Liga 1

Superliga

Comentarii

Hermannstadt trece printr-o perioadă a schimbărilor, iar sibienii speră ca ultima mutare din conducerea clubului să asigure şi succesul, în viitor.

Anamaria Prodan este noul investitor de la Hermanstadt. Agentul Fifa s-a alăturat celorlalţi finanţatori, iar clubul a anunţat că a intrat într-o nouă etapă de organizare administrativă, în care se vor face investiţii importante. Odată cu sosirea ei, de la club au plecat preşedintele Iuliu Mureşan şi directorul sportiv Răzvan Zamfir.

Actualul antrenor, Vasile Miriuţă, este conştient că nu are postul asigurat şi a făcut referire şi la tehnicianul lui Al-Wasl, Laurenţiu Reghecampf: "Păi, dacă ar fi buget de 20 de milioane de euro, ar veni şi Reghe antrenor la Hermannstadt. Am discutat foarte puţin cu Anamaria Prodan cât a fost aici pentru că, după ce s-au parafat actele, am fost şi eu şi am discutat, pentru că am avut antrenament. Am discutat puţin cu ea, aţi văzut şi voi declaraţia Anei că nu se pune nicio problemă (n.r. - în privinţa schimbării antrenorului). 

Acum ştiţi şi voi. Ca antrenor, dacă ai rezultate, rămâi, nu e numai la Sibiu, este peste tot. Dar eu sper să avem o relaţie frumoasă şi să avem succes împreună pentru că până la urmă asta contează", a declarat  Miriuţă pentru Telekom Sport.

Tot în cadrul intervenţiei de la Telekom Sport, Vasile Miriuţă a dezvăluit că Hermannstadt ar putea rămâne fără antrenor şi şapte jucători. 

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfhermannstadtvasile miriuta 

viewscnt
Articole similare