Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Dacă aş fi patron la FCSB, aşa aş face". Mirel Rădoi îi dă dreptate lui Gigi Becali şi anunţă: "Ăsta era planul meu după ce cumpăram Juventus Colentina"

EXCLUSIV | "Dacă aş fi patron la FCSB, aşa aş face". Mirel Rădoi îi dă dreptate lui Gigi Becali şi anunţă: "Ăsta era planul meu după ce cumpăram Juventus Colentina"
Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Mirel Rădoi, a vorbit despre fosta sa echipă, FCSB, şi a recunoscut că se observă o schimbare în bine. De altel, antrenorul a susţinut că finanţatorul FCSB, Gigi Becali, procedează corect în acest moment.

Mirel Rădoi, despre Gigi Becali: "Lucrurile se îndreaptă către normal"

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a retras din viaţa publică de câteva luni. În tot acest timp, echipa a urcat pe primul loc în Liga 1, iar FCSB impresionează şi la nivelul jocului.

Mirel Rădoi a comentat ultimele schimbări de la FCSB: "E mult spus că FCSB are prima şansă la campionat. Arată că sunt într-o formă mult mai bună, dar lupta este destul de lungă. Nu poţi să spui în momentul de faţă cine poate câştiga campionatul. Deja sunt luni bune de când naşu' nu mai apare. Nu ştiu dacă e o coincidenţă sau nu, dar lucrurile se îndreaptă către normal", a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport. 

În 2017, Mirel Rădoi a dorit să cumpere clubul Juventus Bucureşti (n.r. - Daco Getica), unde nu s-ar fi abătut de la filosofia sa din fotbal: 

"Şi eu, dacă aş fi patron la FCSB, aşa aş face. M-aş uita la televizor, aş lăsa un antrenor un an de zile. Nu ai terminat pe locul pe care noi am discutat <<Mulţumim, la revedere>>.  Ăsta era planul meu şi când am fost în discuţii să cumpărăm Juventus Colentina. Noi continuam cu Opriţa, pentru că el ştia pregătirea pe care au avut-o jucătorii pe care i-au transferat. Am zis că nu am cum să evaluez un antrenor după trei, patru luni", a mai spus actualul selecţioner al României. 

Afla mai multe despre: mirel radoigigi becalifcsbromania 

viewscnt
Articole similare