Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Dacă aveam ceva cu Tănase, aveam şi cu Florinel Coman, şi cu Alibec". Răspuns dinspre naţională după ce Gigi Becali s-a înfuriat!

EXCLUSIV | "Dacă aveam ceva cu Tănase, aveam şi cu Florinel Coman, şi cu Alibec". Răspuns dinspre naţională după ce Gigi Becali s-a înfuriat!

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică, secundul naţionalei României, a explicat absenţele lui Florin Tănase şi Dennis Man din lotul naţionalei României, pentru partidele cu Islanda, 1-2, Norvegia, 0-4, şi Austria 0-1.

Nicolae Dică, după ce Florin Tănase şi Dennis Man nu au ajuns la naţională

În urmă cu câteva zile, au existat informaţii conform cărora Nicolae Dică ar fi cel care blochează selecţia lui Florin Tănase la echipa naţională. Secundul naţionalei României a explicat că pe poziţia pe care evoluează jucătorul de la FCSB sunt fotbalişti care au avut evoluţii mai bune. 

În privinţa lui Dennis Man, Dică a susţinut că fotbalistul încă era pozitiv la COVID-19, atunci când a fost trimis lotul spre UEFA, aspect recunoscut şi de fotbalistul de la FCSB: 

"Dacă aveam ceva cu Tănase, aveam şi cu Florinel Coman, şi cu Alibec, şi cu Man. Pe poziţia lui Tănase sunt jucători care au avut evoluţii mai bune decât el. Noi i-am avut pe Cicâldău, Nistor, Răzvan Marin, Maxim. Am considerat că aceştia au avut evoluţii mai bune decât el. 

E diferenţă mare între tineret şi Austria şi Norvegia. El nu se simţea bine când am vorbit cu el şi nu aveam de unde şti că peste două zile nu va mai fi pozitiv. Nu ştiam nici cum se simte", a declarat Nicolae Dică în cadrul emisiunii "Sport Report". 

După plecarea de la FCSB, Nicolae Dică a dezvăluit că există jucători în lot care vorbesc cu Gigi Becali şi care influenţează deciziile acestuia. 

Gigi Becali, despre Mirel Rădoi şi naţionala României

”Aia-i naţională? Fără Man, Coman, Tănase nu ai ce căuta la echipa naţională. Tănase e cel mai bun jucător din România la ora asta şi nu e convocat. Man, unul dintre cei mai buni, face 15.000.000 de euro, nu e convocat, dar e convocat ăla luat gratis.

Nu e convocat unul pe care eu am dat milioane de euro, dar e convocat unul pentru care eu am dat bani să scap de el. E uşor să faci '11'-le ideal. Iei foaia şi scrii primul, Tănase, după aia pui Man, Coman şi Olaru. La mijloc cu Tănase, Olaru, Man şi Coman, ei patru, fără ei nu poţi să începi”, a declarat Gigi Becali, după cele trei înfrângeri ale naţionalei. 

Afla mai multe despre: florin tanaseechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare