Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”Dacă depistează un jucător pozitiv la noi, ar fi o tragedie!” Dorinel Munteanu, comparaţie între Bundesliga şi Liga 1 pe timp de pandemie

EXCLUSIV ”Dacă depistează un jucător pozitiv la noi, ar fi o tragedie!” Dorinel Munteanu, comparaţie între Bundesliga şi Liga 1 pe timp de pandemie

Bundesliga

Comentarii

Bundesliga revine pe canalele Telekom Sport. Un fotbalist important în istoria ultimilor ani în România, Dorinel Munteanu a jucat foarte multă vreme în această ţară.

La Telekom Sport el a vorbit despre reluarea campionatului german de fotbal: ”Da, am citit din presă pentru că citesc presa din Germania şi Bundesliga se va relua pe data pe 15 mai, cum a declarat cancelarul Germaniei, Merkel. Dar, la fel, în Germania, la Koln, s-au găsit 3 jucători depistaţi pozitivi şi nu se face tragedie, se continuă antrenamentele, aşa că nu ştiu ce ar fi dacă am găsi la noi un jucător. Ar fi o tragedie, dar sigur cum se procedează în Germania suntem mai departe noi de aceste lucruri.  La fiecare bază testtări, dacă nu mă înşel 5 sau 7 zile nu ştiu exact. Dar ştiu foarte bine că au fost găsiţi 3 jucători pozitivi” a mărturisit ”Neamţul”

”Tocmai de aia, de aia vă spun fiindcă trebuie să aşteptăm să vină. Probabil ar trebui să ne luăm şi noi după alte campionate cum procedează. Şi să învăţăm sau să nu luăm decizii. Şi în Germania s-au luat decizii, au durat toate câteva zile până au decis dacă începe campionatul în 9 sau acum în 15. La noi durează tot timpul mai mult, dar şi cu acest timp care durează, ar trebui să începem şi să terminăm acest campionat. Francezii şi olandezii sunt un pic mai temători, nu şltiu. Nu pot să îmi dau seama. Dar aţi citit sau sunteţi la curent cu ceea ce s-a întâmplat în Franţa. Când s-au reunit toţi preşedinţii, ce scandal a ieşit. preşedintele de la Marseille cu preşedintele de la Lyon.Un scandal monstru” a mai spus Dorinel Munteanu, pentru Telekom Sport.

Adunarea generală a Ligii Profesioniste Germane (DFL), întrunită miercuri, a decis că Bundesliga se va relua la 15 mai, informează lequipe.fr, care citează agenţia SID. Meciurile din Bundesliga vor putea fi live pe canalele Telekom Sport şi pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dorinel munteanubundesligaliga 1 

viewscnt
Articole similare