Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Dacă Dinamo avea un om cum e el, nu mai era în situaţia asta". Un dinamovist a găsit acţionarul perfect pentru club: "Îl doare inima"

EXCLUSIV | "Dacă Dinamo avea un om cum e el, nu mai era în situaţia asta". Un dinamovist a găsit acţionarul perfect pentru club: "Îl doare inima"

Superliga

Comentarii

Dinamovistul Florentin Petre susţine că fostul acţionar, Cristian Borcea, ar fi cea mai potrivită persoană, pentru a prelua Dinamo de la Ionuţ Negoiţă. Totuşi, fostul fotbalist nu crede că omul de afaceri e dispus să revină.

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo (ADPD), un ONG al suporterilor "alb-roşii", a anunţat, miercuri, că va continua negocierile pentru achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni (82,9368%) al clubului din "Ştefan cel Mare".

Totuşi, Cristi Borcea e încă văzut ca omul potrivit la Dinamo: "Dacă Dinamo avea un om cum e Cristi Borcea, nu mai era în situaţia care este acum. Normal că îl afectează şi pe el situaţia, dar nu cred că în viitorul apropiat se va întoarce, pentru că a avut atâtea probleme şi nu cred că mai riscă el acum cu toate că, undeva, departe, cu siguranţă îl doare inima, cu tot ceea ce se întâmplă la echipă", a declarat Florentin Petre pentru Telekom Sport.  

Fostul fotbalist al lui Dinamo susţine că cei din conducere ar trebui să găsească o strategie pentru sezonul următor, dar să nu uite de obiectivul din cel actual: "Asta ar trebui să fie obiectivul (n.r. – salvarea de la retrogradare) pentru că anul acesta este compromis, ce să mai... Trebuie să tragă foarte mult să câştige meciurile, să câştige punctele, să scape de retrogradare şi după aceea, la anul, cu reorganizare, cu mai mulţi bani şi jucători de calitate cu siguranţă pot să facă un an nou bun", a adăugat Florentin Petre.  

 

Afla mai multe despre: florentin petredinamo 

viewscnt
Articole similare