Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Dacă e adevărat, marea problemă e chiar la el!". Mirel Rădoi a analizat situaţia lui Adrian Petre la FCSB

EXCLUSIV | "Dacă e adevărat, marea problemă e chiar la el!". Mirel Rădoi a analizat situaţia lui Adrian Petre la FCSB

FCSB

Comentarii

Adrian Petre (21 de ani) a marcat pentru FCSB în meciul de pomină cu Backa Topola, în timpul regulamentar şi la loviturile de departajare, dar viitorul său la echipă este în continuare incert. Invitat, joi seară, la Telekom Sport, Mirel Rădoi a vorbit despre situaţia atacantului pe care l-a antrenat la naţionala U21.

Petre a fost adus cu mare fast la FCSB şi se credea că va fi un nou tun financiar dat de Gigi Becali, însă vârful din Arad a fost tras repede pe linie moartă după ce a ratat ocazii importante de gol în meciurile pe care le-a jucat. A intrat şi a marcat de două ori pentru FCSB în meciul cu Backa Topola (6-6, 5-4 d.l.d), iar Mirel Rădoi a vorbit, înainte de partidă, despre situaţia sa.

Mirel Rădoi consideră că este nedrept ce i se întâmplă acum la FCSB, dar spune că marea problemă ar putea fi chiar la atacant. "Mi se pare puţin nedrept ceea ce i se întâmplă. Dacă chiar este reală declaraţia lui Toni Petrea, atunci marea problemă poate să fie chiar la Adi Petre. Dacă este real că nu este mulţumit de el la antrenament, atunci cred că primul semna ar trebui să vină de la Adi Petre. Adică mult mai mare implicare, o schimbare de atitudine", a spus Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

Rădoi şi Petre au lucrat la echipa naţională de tineret. Vârful de atac a făcut parte din lotul României de la EURO 2019 U21, din vara trecută.

Adrian Petre a fost transferat de FCSB în februarie 2020 pentru 500.000 de euro şi a jucat de trei ori în 13 meciuri, livrând şi un assist.

Afla mai multe despre: adrian petremirel radoifcsb 

viewscnt
Articole similare