Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Dacă laboratorul spune asta, atunci avem o problemă!". Cristi Balaj a oferit detalii despre ce urmează pentru Cătălin Hlistei după declaraţiile date la ANAD

EXCLUSIV | "Dacă laboratorul spune asta, atunci avem o problemă!". Cristi Balaj a oferit detalii despre ce urmează pentru Cătălin Hlistei după declaraţiile date la ANAD

Rapid

Comentarii

Cristi Balaj, şeful Agenţiei Naţionale Antidoping, a vorbit în exclusivitate la Telekom Sport despre cazul Cătălin Hlistei, cel depistat pozitiv la un test antidoping. Fotbalistul s-a prezentat la ANAD pentru a da explicaţii, iar Balaj a oferit detalii despre stadiul anchetei şi ceea ce urmează acum pentru fotbalist.

Aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate, Cătălin Hlistei, golgheterul Rapidului în acest sezon, a fost depistat pozitiv la un test antidoping efectuat sezonul trecut şi a mers la ANAD pentru a da explicaţii în cazul probei care i-a fost prelevată. Fotbalistul a explicat că substanţa interzisă i-a ajuns în organism prin nişte picături nazale, care îl ajută să-şi rezolve problemele respiratorii. Cătălin Hlistei a fost operat la nas de două ori din cauza unor accidentări.

Balaj a explicat în ce stadiu este acum ancheta deschisă în cazul lui Cătălin Hlistei şi ce urmează pentru golgheterul Rapidului. Totuşi, şeful ANAD nu a specificat dacă acesta are drept de joc pe parcursul unei anchete sau este suspendat provizoriu. "Atunci când apar anumite informaţii neclare, pentru că fiecare are percepţia lui de înţelegere, vorbim despre un sportiv invitat la ANAD după ce în proba lui a fost găsită o substanţă interzisă, care e interzisă în competiţie, dar care are o portiţă, în funcţie de calea de administrare. Dacă a fost metoda nazală, i se permite. Sportivul a dat o informaţie şi urmează ca laboratorul să-i confirme varianta. Dacă laboratorul spune că doza aministrată e peste cea care poate fi aministrată pe o anumită cale, atunci avem o problemă", a spus Cristi Balaj, la Telekom Sport.

Cătălin Hlistei, despitat dopat!

Cătălin Hlistei (26 de ani), cel mai in formă fotbalist al Rapidului în acest sezon, a fost despitat dopat. Telekom Sport a aflat că jucătorul formaţiei din Giuleşti a picat un test antidoping şi a primit vestea imediat după partida cu ACS Comuna Recea, în care a şi marcat. Golgheterul Rapidului în acest sezon, cu cinci goluri în cinci meciuri, a fost chemat la ANAD pe 28 septembrie, pentru a da declaraţii, după cum a anunţat Telekom Sport în exclusivitate.

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Cătălin Hlistei în acest moment, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cristi balajanadcatalin hlisteirapiddopaj 

viewscnt
Articole similare