Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Dacă o s-o ţinem fără fani pe stadioane, vor apărea bufniţe şi lilieci!". Valeriu Iftime a reacţionat după ce fotbaliştii Clinceniului au surprins un şarpe pe stadionul din Botoşani

EXCLUSIV | "Dacă o s-o ţinem fără fani pe stadioane, vor apărea bufniţe şi lilieci!". Valeriu Iftime a reacţionat după ce fotbaliştii Clinceniului au surprins un şarpe pe stadionul din Botoşani

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Ifitme, patronul FC Botoşani, a reacţionat după ce un şarpe veninos şi-a făcut apariţia pe gazonul stadionului din Botoşani, înainte de FC Botoşani - Academica Clinceni 0-0. Iftime nu şi-a explicat de unde a putut apărea şarpele şi a spus că va lua măsuri, dar a tras şi un semnal de alarmă.

Iftime: "Dacă o s-o ţinem tot aşa, fără oameni pe stadion, vor apărea bufniţe şi lilieci!"

Reptila a fost îndepărtată de pe teren şi meciul s-a putut disputa fără probleme, însă Valeriu Iftime a tras un semnal de alarmă şi a spus că dacă vom continua să nu permitem accesul fanilor pe stadion vor ajunge şi alte vietăţi pe gazoane.

Iftime a anunţat că se vor lua toate măsurile pentru a nu mai apărea astfel de incidente, dar a dezvăluit că în zona Dorohoi a fost semnalată prezenţa mai multor şerpi veninoşi.

"Este pentru prima dată când se întâmplă aşa ceva, nici eu nu am idee de unde ar fi putut apărea pe teren această reptilă. Vă pot spune însă că, din cauza secetei, a fost semnalată prezenţa mai multor şerpi în zona Dorohoi, mulţi dintre ei veninoşi, din câte am înţeles. Problema e că dacă o s-o ţinem tot aşa, cu Covidul, fără oameni pe stadioane, vor apărea bufniţe, lilieci, vom avea o faună bogată.

Ne vom lua toate măsurile de precauţie de acum încolo, pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple. Ştiu că cineva l-a luat de pe teren şi l-a aruncat. Mai multe lucruri însă nu ştiu."
, a spus Valeriu Iftime.

EXCLUSIV | Reacţia lui Florin Gardoş după ce a văzut un şarpe veninos pe gazon la Botoşani, înainte de FC Botoşani - Clinceni: "Am fost puţin şocat, mi-e foarte frică de şerpi!"

Florin Gardoş, fotbalistul Academicii Clinceni, a surprins şarpele într-un video postat pe Instagram Stories şi a reacţionat în exclusivitate pentu Telekom Sport în legătură cu subiectul.

"L-au văzut câţiva colegi când am ieşit să vedem gazonul înainte de meci. Am fost puţin şocat când am auzit mai ales că mi-e foarte frică de şerpi, dar m-am apropiat totuşi la o distanţă “sigură” să fac un video măcar", a spus Florin Gardoş, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: valeriu iftimesarpefc botosani 

viewscnt
Articole similare