Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Damjan Djokovic nu ştie dacă mai rămâne la CFR Cluj: ”Am 30 de ani, depinde. Probabil că mă vor înţelege dacă vine o ofertă bună”

EXCLUSIV Damjan Djokovic nu ştie dacă mai rămâne la CFR Cluj: ”Am 30 de ani, depinde. Probabil că mă vor înţelege dacă vine o ofertă bună”

CFR Cluj

Comentarii

Damjan Djokovic a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport la finalul serii în care CFR a cucerit pentru a treia oară consecutiv titlul în Liga 1.

CFR Cluj a câştigat al treilea titlu consecutiv de campioană a României, al şaselea din istorie, luni seară, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, în ultima etapă a play-off-ului ediţiei 2019/2020 a Ligii I, meci disputat în sistem de finală

În direct, prin Skype, Damjan Djokovic a vorbit despre mega performanţa echipei sale:

”Am vorbit cu colegii şi ne-am bucurat împreună. Acum o să sărbătoresc şi eu, poate puţin mai mult. Nişte emoţii foarte mari să stai în faţa televizorului şi nu poţi să joci, dar mă bucur foarte mult pentru performanţa echipei şi e ceva fantastic. Trei campionate lşa rând, bravo băieţi, bravo CFR! Dorinţa şi spiritul au făcut diferenţa. Mai ales astăzi şi după toate problemele cu corona, echipa a arătat că are caracter, că e o echipă mare şi a vrut cel mai mult să câştige astăzi. Sincer, nu am crezut la început. Nu am avut simptome, am mers bine personal. Acum am rezolvat problema” a mărturisit fotbalistul croat.

Despre viitorul său, mijlocaşul croat spune: ”Personal, sunt sub contract cu CFR Cluj şi cred că toată lumea ştie că la 30 nu mai ai mult de jucat. Dacă vine o ofertă mai bună, sportiv şi mai ales economic, CFR o să mă înţeleagă. Dar, momentan sunt jucătorul CFR-ului şi voi sărbători acest titlu” a mărturisit Damjan Djokovic.

Fotbalistul CFR-ului a vorbit şi despre salariile restante de la vechea şi noua campioană a României: ”Nu ştiu cine a promis ce, dar în primul rând cred că jucătorii trebuie să fie plătiţi. Noi nu suntem plătiţi din luna martie şi e ceva inadmisibil. Nu vreau explicaţii, vreau să văd banii în cont. Mai ales după ce am făcut anul acesta, cred că meritam şi noi respect”

În vârstă de 30 de ani, Damjan Djokovic joacă la CFR Cluj din 2017. Mijlocaşul croat a mai evoluat în cariera sa pentru Gorica, Monza, Cesena, Bologna, Livorno, Furth, Ajaccio sau Rijeka. El a mai trecut pe la CFR Cluj în 2013-2014.

Afla mai multe despre: damjan djokovic 

viewscnt
Articole similare