Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dan Alexa a dezvăluit ce ar fi schimbat la FCSB dacă el ar fi fost alesul lui Gigi Becali: "Capello avea o vorbă!"

EXCLUSIV | Dan Alexa a dezvăluit ce ar fi schimbat la FCSB dacă el ar fi fost alesul lui Gigi Becali: "Capello avea o vorbă!"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul Dunării Călăraşi, Dan Alexa, a vorbit deschis despre modul în care ar fi procedat dacă ar fi ajuns în această iarnă pe banca tehnică a FCSB-ului, echipă împotriva căreia elevii săi au obţinut un rezultat de egalitate, sâmbătă, scor 1-1.

"Aduceam doi fundaşi centrali. Discuţia asta am avut-o eu cu Gigi. Nu trebuie să fii mare specialist ca să vezi că Steaua a suferit în prima parte a campionatului din cauza fundaşilor centrali.

Fabio Capello avea o vorbă: fundaşii centrali îţi câştigă titlurile, atacanţii vând biletele. Chiar dacă revine Momcilovic, tot nu e fundaş central, deci ei îi au doar pe Bălaşa şi pe Planic", a declarat Dan Alexa, pentru Telekom Sport.

"Chirurgul" a explicat şi cum a surprins-o pe FCSB sâmbătă după-amiază.

"Ştiam că Steaua pune foarte mare accent pe posesie. Eram conştient că dacă putem recupera minge, îi putem surprinde. I-am surprins o dată şi a fost bine. Am urmărit şi nişte meciuri amicale, am putut să văd că sunt foarte preocupaţi de acele construcţii începute de la Bălgrădean. N-am mai putut face asta în repriza a doua, a intrat Matei foarte bine, ne-a surprins, am avut 15 minute foarte grele, Steaua ne-a dominat foarte clar, apoi am schimbat sistemul, am adus un om în plus la mijloc şi am putut încheia 1-1.

Una peste alta, Steaua e o echipă cu calitate, suferă foarte mult la nivelul fundaşilor centrali. Steaua domină orice adversar şi apar greşeli în apărare. Filip e un jucător pe care îl apreciez şi pe care mereu mi l-am dorit la echipele mele, dar nu este fundaş central", a adăugat Dan Alexa.

Alexa s-a declarat surprins de gafele comise de Cristian Bălgrădean.

"M-a surprins! Pentru că eu îl consider unul dintre cei mai buni portari din România, cred că este în primii trei, am avut şansă la golul lui Mediop, dar Bălgrădean a avut o intervenţie salutară la 1-1, iar dacă intram cu 2-1 la pauză, câştigam jocul", a mai spus Alexa.

Afla mai multe despre: fcsbalexa 

viewscnt
Articole similare