Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dan Nistor a vrut să se facă profesor: ”Chiar îmi plăcea!” :) Dezvăluirile făcute de mijlocaşul lui Dinamo

EXCLUSIV | Dan Nistor a vrut să se facă profesor: ”Chiar îmi plăcea!” :) Dezvăluirile făcute de mijlocaşul lui Dinamo

Superliga

Comentarii

Dan Nistor a povestit cum a început fotbalul şi spune că n-a avut posibilitatea să facă junioratul, deoarece nu avea niciun club de fotbal prin preajma localităţii natale, Rucăr. Mijlocaşul lui Dinamo susţine că ar fi vrut să se facă profesor de sport, dacă n-ar fi ajuns fotbalist.

Nistor este unul dintre jucătorii care nu avut posibilitatea să-şi facă junioratul în cadrul unui club profesionist. Cu toate acestea, a ajuns să joace în Liga 1 şi are inclusiv selecţii la naţională. Nistor spune că este vorba despre noroc, dar şi despre foarte multă muncă:

”Fiind la ţară, comuna Rucăr mai exact, judeţul Argeş, eram destul de departe de oraşe mari ca Braşov, Piteşti şi nu erau posibilităţi. Bineînţeles că trebuia să mă mut cu şcoala şi era foarte greu. A fost un dar de la Dumnezeu, m-a înzestrat cu acest dar, bineînţeles că am avut şi un pic de noroc, dar dacă munceşti mult şi eşti serios. La 20 de ani am început fotbal de performanţă, la liga a treia, la Internaţional Curtea de Argeş, pe vremea aceea, după care am mers la Mioveni, apoi, treptat, la liga a patra, a treia, a doua, prima ligă, mai târziu şi la echipa naţională, mai târziu şi în afară. Chiar le spuneam părinţilor mei că ce am realizat eu este de domeniul fantasticului”, a spus Nistor pentru Telekom Sport.

Dacă nu ar fi reuşit să-şi construiască o carieră în fotbal, Nistor spune că i-ar fi plăcut să lucreze ca profesor de sport: ”Sincer, îmi doream să fiu profesor de sport  chiar îmi plăcea, eram foarte bun prieten cu profesorul meu de la şcoală. Chiar mă învoia de la anumite ore şi eram pe terenul de la şcoală. Nu, cum este acum, nu aveam posibilitatea să fie sintetic, era pur şi simplu un teren de ciment şi jucam acolo. Erau mingi din acelea de cauciuc şi cu alea ne jucam , nu aveam posibilităţile de acum”.

Afla mai multe despre: dan nistordinamoliga 1junioridinamo u19 

viewscnt
Articole similare