Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dan Nistor despre cel mai negru moment din cariera lui la Dinamo: "Nici în play out nu a fost aşa greu". Căpitanul, pregătit să pună "piciorul în prag"

EXCLUSIV | Dan Nistor despre cel mai negru moment din cariera lui la Dinamo: "Nici în play out nu a fost aşa greu". Căpitanul, pregătit să pună "piciorul în prag"

Dinamo București

Comentarii

De trei ani joacă Dan Nistor (31 de ani) la Dinamo, cu o scurtă perioadă de absenţă, petrecută la CFR Cluj, şi le-a văzut pe toate la gruparea din "Ştefan cel Mare". A câştigat un trofeu, dar a şi jucat în play-out, însă recunoaşte că acum este cel mai greu moment.

Nistor în acest moment este accidentat şi are şanse să debuteze în noul sezon abia în etapa a 4-a, atunci când Dinamo va juca pe teren propriu cu nou-promovată Academica Clinceni, în direct la Telekom Sport. Chiar dacă poate să îşi urmărească colegii doar din tribună sau de la televizor, experimentatul mijlocaş nu şi-a uitat atribuţiile de căpitan şi cere ca situaţia de la Dinamo să fie clarificată şi remediată: "Am jucat doi ani în play out şi cred că aceste este cel mai greu moment de când sunt eu aici. Nu a fost aşa de greu când am jucat în play out, adică nu mi s-a părut, nu am simţit tensiunea asta pe care o simt în momentul de faţă la echipă. Sper să se încheie odată războiul ăsta că deja cred că nu mai suportă nimeni şi noi, jucătorii, ne dorim foarte mult să ducem Dinamo acolo, sus, unde îi este locul, atât noi cât şi antrenorul şi sperăm noi ca suporterii să ne încurajeze la meciul cu Craiova", a spus Nistor, într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport. 

Interviul lui Nistor vine la doar câteva zile după ce Dinamo a fost umilită de Viitorul, 0-5, termen folosit chiar şi de el pentru a caracteriza partida de luni seară, de la Ovidiu. Nistor a avut un mesaj înainte de această partidă pentru colegii săi, dar totul pare a fi făcut în van: "Chiar cu câteva zile înainte de meciul cu viitorul le-am transmis băieţilor că la Dinamo e presiune foarte mare pentru că nu s-a mai câştigat de foarte mult timp o cupă, un campionat. Ceva important. S-a câştigat Cupa Ligii, dar, practic, Cupa Ligii acum nu mai există şi pentru mine acel trofeu e ca şi cum n-ar fi fost. Eu de când am venit la Dinamo am simţit o presiune constantă. E normal, eşti la cel mai mare club din România şi e normal să ai presiune"

Schimbarea pleacă tot de la jucători, aşadar Nistor este pregătit să dea totul pentru echipă: "Cred că e momentul să punem piciorul în prag şi să demonstrăm că nu suntem de ici de colo".

Afla mai multe despre: dan nistordinamo 

viewscnt
Articole similare