Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Dan Petrescu, ”Cholo de România”. Laude pentru tehnicianul campioanei României, din partea unui coleg de breaslă

EXCLUSIV Dan Petrescu, ”Cholo de România”. Laude pentru tehnicianul campioanei României, din partea unui coleg de breaslă

CFR Cluj

Comentarii

Viorel Moldovan a explicat la Sport Report de ce consideră că Dan Petrescu procedează corect aplicând filosofia ceva mai defensivă pe care a dus-o la rang de perfecţiune la CFR Cluj.

Antrenorul Chindiei Târgovişte, Viorel Moldovan, se declară partizanul unei filosofii ofensive, dar mărturiseşte că îl înţelege pe Dan Petrescu, antrenor pe care îl compară cu Diego Pablo Simeone, tehnicianul echipei Atletico Madrid:

”Asta e filosofia lui Dan Petrescu, datorită acestei folosofii obţine rezultate. Deci trebuie apreciată. Şi trebuie să tragi concluzii pozitive şi să înveţi. Nu întotdeauna echipa care propune un fotbal de calitate şi care oferă un fotbal spectacol are sorţi de izbândă. E în funcţie de ce potenţial ai în echipă, ce posibilităţi din partea jucătorilor. Încerci să te adaptezi. Dacă nu ai acest potenţial, încerci să fii mai eficient şi mai pragmatic” a mărturisit Moldovan, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescuviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare