Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dan Petrescu este la mare căutare! Antrenorul are o ofertă "pe masă": "Ne dorim, încercăm"

EXCLUSIV | Dan Petrescu este la mare căutare! Antrenorul are o ofertă "pe masă": "Ne dorim, încercăm"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (52 de ani) este la un pas de a câştiga al treilea titlu de campion în Liga 1 consecutiv cu CFR Cluj, iar istoria ne-a obişnuit cu faptul că Petrescu nu stă foarte mult timp într-un loc.

Chiar în iarnă, Dan Petrescu a avut o ofertă din Rusia, însă nimic nu s-a concretizat. Totodată, s-a vorbit şi despre interesul unui club din Premier League, însă, din nou, Petrescu a rămas la CFR Cluj, însă nu a negat niciodată că este un antrenor căutat.

Tocmai din acest motiv, CFR Cluj vrea să îi prelungească contractul. Dezvăluirea a fost făcută de către Bogdan Mara, directorul sportiv al clubului, într-un interviu pentru Telekom Sport. 

"Ne dorim, încercăm, sperăm ca şi el să îşi dorească, important e şi ce se întâmplă anul acesta, e o perioadă grea în fotbalul mondial şi în viaţa normală şi atunci nu ştim. Totul a trecut pe planul doi dar sperăm ca fotbalul să redevină numărul 1 în vieţile noastre", a spus Mara pentru Telekom Sport. 

Dan Petrescu este la mare căutare! Antrenorul are o ofertă "pe masă"

Petrescu a pregătit-o prima oară pe CFR Cluj în perioada 2018-2019, în care a câştigat titlul. Ulterior el a acceptat o ofertă din China, de la Guizhou Hengfeng şi chiar dacă nu a reuşit să îşi îndeplinească obiectivul, acela de a salva echipa de la retrogradare, a continuat şi în divizia secundă până când a primit telefonul de la Cluj. 

S-a întors la CFR şi a luat din nou titlul, iar în acest sezon este aproape de al treilea consecutiv. După două etape din play-off, CFR este lider cu 30 de puncte, cu patru mai multe decât FCSB şi U Craiova. 

Afla mai multe despre: dan petrescuoferta petrescu 

viewscnt
Articole similare