Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dan Petrescu îşi poate îndeplini un vis în Turcia. De la Kayserispor, la un club uriaş? "Fenerbahce, Galatasaray, Besiktas sau Trabzonspor"

EXCLUSIV | Dan Petrescu îşi poate îndeplini un vis în Turcia. De la Kayserispor, la un club uriaş? "Fenerbahce, Galatasaray, Besiktas sau Trabzonspor"
Comentarii

Preşedintele Viitorului, Gică Popescu, fostul coleg din naţională al lui Dan Petrescu, a analizat trecerea "Bursucului" în Turcia, la Kayserispor.

Gică Popescu, despre Dan Petrescu: "Acesta a fost motivul pentru care a ales să meargă la Kayseri"

Dan Petrescu e aproape de numirea în funcţia de antrenor la Kayserispor, iar Gică Popescu, cel care a scris istorie în tricoul lui Galatasaray, a vorbit despre alegerea fostului tehnician de la CFR Cluj. 

Deşi va avea o misiune grea în Turcia, Gică Popescu e de părere că Dan Petrescu nu a putut rezista tentaţiei de a reveni ca antrenor, mai ales într-un campionat puternic. De asemenea, oficialul Viitorului a mai spus că echipa Kayserispor poate fi o rampă de lansare spre cluburile de tradiţie din Turcia: 

"Va fi o experienţă interesantă, pentru că în ultimii ani de zile, după plecarea noastră sau chiar şi în perioada când noi jucam acolo, fotbalul turcesc a crescut enorm. Va fi o experienţă frumoasă pentru Dan. Din păcate, nu merge la una dintre echipele de top, dar, aşa cum îl ştiu eu pe Dan, cred că va face o treabă bună şi după aia va putea să meragă la o echipă dintre cele mai importante. Cele patru echipe mari: Fenerbahce, Galatasaray, Besiktas sau Trabzonspor.

Este o echipă aflată în momentul de faţă pe ultimul loc şi cred că acesta este şi motivul pentru care l-au ales pe Dan. Cred că are capacitatea să îi salveze", a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport.  

"Nu ştiu care sunt argumentele care l-au determinat pe Dan să aleagă o echipă din subsolul clasamentului, însă ştiu cât de mult doreşte să revină în activitate. Este o persoană care trăieşte pentru fotbal, îi lipseşte foarte mult banca atunci când nu are echipă şi cred că acesta a fost motivul pentru care a ales să meargă la Kayseri. Se poate informa cât mai bine de la cei trei jucători români pe care îi are în echipă. Sunt convins că Dan a studiat foarte bine şi echipa, şi adversarii, şi campionatul", a mai spus preşedintele Viitorului. 

Afla mai multe despre: dan petrescukayserisporgica popescu 

viewscnt
Articole similare