Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dan Petrescu l-a sunat pe Nelu Varga! Antrenorul lui CFR Cluj a primit 3 oferte. Primele informaţii

EXCLUSIV | Dan Petrescu l-a sunat pe Nelu Varga! Antrenorul lui CFR Cluj a primit 3 oferte. Primele informaţii

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj trece, probabil, prin cea mai delicată perioadă de la revenirea lui Dan Petrescu la campioana României. Recent, "Bursucul" a ameninţat că pleacă după partida cu AS Roma, din grupele Europa League, dar campioana l-ar fi putut pierde cu mult înainte. În decembrie 2019, Dan Petrescu a fost aproape de a părăsi echipa, dar patronul Nelu Varga a acţionat.

În ultima perioadă, patronul Nelu Varga a avut câteva reproşuri de făcut la adresa antrenorului Dan Petrescu. De cealaltă parte, antrenorul a anunţat că pleacă, nemulţumit de arbitraje, dar şi de jucătorii care nu i-au fost aduşi la echipă. 

În urmă cu aproape un an, Dan Petrescu a fost ofertat, iar conducerea a făcut tot posibilul pentru ca antrenorul să continue. 

Dan Petrescu a primit trei oferte! Nelu Varga i-a oferit prelungirea şi încasări posibile de 2.5 milioane de euro

CFR Cluj s-ar fi putut despărţi de Dan Petrescu în iarna anului trecut, înainte de cucerirea celui de-al treilea titlu consecutiv în Liga 1, dar şi înainte de actuala calificare în grupele Europa League. Joi, de la 19:55, CFR Cluj va juca în grupele Ligii Europa împotriva lui AS Roma, în Italia.

Recent, Dan Petrescu a anunţat că primeşte în continuu oferte mult mai bune din punct de vedere financiar, după ce, în urma meciului pierdut cu Gaz Metan, din Liga 1, a afirmat că va pleca de la CFR Cluj la finalul partidei cu italienii, din Europa League. 

Tehnicianul campioanei a avut posibilitatea de a pleca în decembrie anul trecut. Conform surselor Telekom Sport, pe 27 decembrie, Dan Petrescu l-a sunat pe patronul Nelu Varga pentru a-i comunica faptul că are trei oferte pe care le analizează. 

În acel moment, CFR Cluj se afla pe val, fiind calificată în 16-imile Europa League şi pe primul loc în Liga 1. Pentru a nu-l pierde pe artizanul performanţelor din ultimii ani de la CFR Cluj, Nelu Varga a acţionat. 

Pe 4 ianuarie, CFR Cluj a anunţat prelungirea contractului lui Dan Petrescu până în iunie 2022.

Lovitură de teatru. Cine ar fi adevăratul patron al lui CFR Cluj: ”Neluţu Varga este doar un slujitor”

2.5 milioane de euro, încasări posibile pentru Dan Petrescu la CFR Cluj

Reînnoirea înţelegerii dintre cele două părţi a dus şi la o majorare a încasărilor lui Dan Petrescu la CFR Cluj: "Eu nu sunt aici pentru bani, ci pentru performanţă. Eu pierd bani la CFR Cluj, că am oferte mai bune", a declarat, miercuri, Dan Petrescu

Totuşi, conform informaţiilor obţinute de Telekom Sport, Dan Petrescu poate ajunge la încasări de 2.5 milioane de euro la CFR Cluj, anual, cu tot cu bonusurile pentru îndeplinirea obiectivelor. 

Dan Petrescu le-a mai antrenat pe: FC Naţional, Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Târgu Mureş, Jiangsu Suning, Kuban Krasnodar, Al Nasr şi Guizhou Hengfeng.

Dan Petrescu intră în stand-by. Antrenorul lui CFR Cluj a făcut anunţul mult aşteptat: „Chiar am nevoie de o pauză şi o să o iau după meciul cu FC Argeş”

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescucelu vargaoferte dan petrescudan petrescu cfr clujas roma cfr clujcfr cluj europa leaguenelu varga patron cfr clujoferte dan petrescu cfr clujdan petrescu plecare cfr cluj 

viewscnt
Articole similare