Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dan Petrescu nu-l menajează pe Alex Ioniţă. Ce-i reproşează mijlocaşului de 24 de ani: ”Se va lua o decizie după finalul campionatului”

EXCLUSIV | Dan Petrescu nu-l menajează pe Alex Ioniţă. Ce-i reproşează mijlocaşului de 24 de ani: ”Se va lua o decizie după finalul campionatului”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu spune că nu are o problemă cu Alex Ioniţă, însă este nemulţumit de atitudinea pe care o arată în teren atunci când joacă. Mijlocaşul de 24 de ani este dorit de Rapid şi Daniel Pancu a declarat că l-a trecut în capul listei de transferuri.

Alex Ioniţă are în continuare probleme de adaptare la CFR Cluj, deşi a trecut un an şi jumătate de când a fost cumpărat de la Astra. De atunci s-au schimbat patru antrenori, dar mijlocaşul de 24 de ani a jucat puţin de fiecare dată. Dan Petrescu explică motivul şi spune că fostul jucător al Astrei are probleme cu atitudinea în teren. În rest, susţine că are o relaţie bună cu el.

Viitorul lui Alex Ioniţă urmează să se decidă după ce se încheie campionatul şi nu este exlcus ca el să plece fie definitiv, fie sub formă de împrumut:

”Din ce am văzut eu, nici când nu am fost eu aici nu prea a jucat. Nu că are probleme cu mine Alex Ioniţă. Eu nu am probleme cu nimeni, eu sunt apropiat de toţi jucători, chiar şi cu Alex suntem apropiaţi, dar una e să fii apropiat şi una e când intri pe teren să nu faci ce vrea antrenorul. Antrenorul cere mult de la ei pentru că le şi dă mult la jucători. Iar Alex , în momentul de faţă, nu are atitudinea pe care trebuie să o aibă un jucător să joace la CFR Cluj. El are contract, iar acum, după ultimul meci cu FCSB, vom vedea ce decizie se va lua. Trebuie sî decidem împreună şi cu clubul, şi cu el şi vedem ce se poate rezolva”, a declarat Dan Petrescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescualex ionita 

viewscnt
Articole similare