Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dan Petrescu nu pleacă de la Cluj şi face un nou transfer de senzaţie. CFR negociază cu un "colos" care jucat la Cupa Mondială şi în grupele Europa League

EXCLUSIV | Dan Petrescu nu pleacă de la Cluj şi face un nou transfer de senzaţie. CFR negociază cu un "colos" care jucat la Cupa Mondială şi în grupele Europa Leaguegalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a trecut de la extaz la agonie în mai puţin de o lună, iar ultima săptămână a fost una cu adevărat de coşmar pentru echipa pregătită de Dan Petrescu.

Veştile proaste au început în etapa trecută din Liga I, când CFR Cluj a câştigat în deplasarea de la FC Voluntari, însă l-a pierdut pe Mike Cestor. Fundaşul central a suferit o ruptură a tendonului ahilean, a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi va lipsi în următoarele şase luni pentru campioana României. Apoi, chiar înainte de meciul cu Young Boys Berna, încheiat la egalitate, scor 1-1, Jakub Vojtus a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, iar la trei zile distanţă, Alexandru Chipciu a contractat şi el virusul.

Pe lângă cei trei indisponibili, Dan Petrescu a mai rămas fără un om de bază. Paulo Vinicius, fundaşul central marcator al campioana României, s-a accidentat şi nu va mai juca în următoarea lună pentru CFR Cluj. Astfel, antrenorul ardelenilor are nevoie urgent de întăriri în zona defensivă, iar cea mai bună variantă este aducerea unui fundaş central liber de contract. Oficialii CFR-ului au găsit deja soluţia şi îl aşteaptă, în cursul zilei de luni, la Cluj, pe Syam Ben Youssef.

Dan Petrescu nu pleacă de la Cluj şi face un nou transfer de senzaţie. CFR negociază cu un "colos" care jucat la Cupa Mondială şi în grupele Europa League

 

Rămas liber de contract, după despărţirea din vară de turcii de la Denizlispor, fundaşul central de 31 de ani este pregătit pentru o revenire în Liga I. Între 2012 şi 2015, fotbalistul tunisian a evoluat la Astra în 68 de partide în campionat şi în alte opt meciuri în Cupa României. A câştigat alături de giurgiuveni Cupa şi Supercupa României, apoi, în 2015, s-a transferat în Franţa, la Caen.

Evoluţiile bune l-au adus şi în atenţia echipei naţionale, iar în 2018, la Cupa Mondială din Rusia, Syam Ben Youssef a jucat în două meciuri pentru Tunisia, în faza grupelor, împotriva a două dintre cele mai puternice reprezentative din fotbalul mondial, Anglia şi Belgia.

Măcinat de accidentări la începutul acestui an, fundaşul central nu şi-a mai prelungit contractul cu Denizlispor, astfel că acum poate veni la CFR Cluj din postura de jucător liber.

  • 725 de mii de euro este cota lui Syam Ben Youssef, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujben youssefastra 

viewscnt
Articole similare