Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dan Petrescu vs Nicolae Dică. Ţiţi Dumitriu i-a analizat pe cei doi antrenori: ”Dacă marchează două goluri a câştigat”

EXCLUSIV  | Dan Petrescu vs Nicolae Dică. Ţiţi Dumitriu i-a analizat pe cei doi antrenori: ”Dacă marchează două goluri a câştigat”

FCSB

Comentarii

Prezent în cadrul emisiunii Sport Report, Ţiţi Dumitriu le-a făcut analiza celor doi antrenori care se află în fruntea Ligii I, Dan Petrescu şi Nicolae Dică.

Fostul jucător al Stelei este de părere că stilurile celor doi antrenori diferă foarte mult. Dan Petrescu fiind un antrenor mai prangmatic, pe care îl baţi foarte greu, în timp ce filozofia lui Nicolae Dică şi a FCSB-ului se bazează pe fantezia echipei şi pe tehnicitatea jucătorilor.

”Petrescu e mai pragmatic, e omul care joacă indiferent cum şi în ce fel până când marchează gol. După aceea e foarte greu să-l mai dai peste cap. Pe Dan Petrescu nu poţi să-l baţi cu 2-1. Dacă marcheaza un gol poate ai şansa unui meci egal, dar dacă marchează două, a câştigat. Chiar dacă nu e un joc foarte plăcut ochiului, e un joc care îi conferă şansă în orice duel.

La Steaua e altceva, e echipă de fantezie, de atac, de jucători care reuşesc unele faze cu adevărat interesante şi aduc echipa la victorie”, a concluzionat Ţiti Dumitriu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbsteaualiga 1ţiţi dumitriu,  

viewscnt
Articole similare