Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dănciulescu a vorbit deschis despre venirile şi plecările de la Dinamo: ”Lumea nu trebuie să se aştepte la lucruri măreţe”

EXCLUSIV | Dănciulescu a vorbit deschis despre venirile şi plecările de la Dinamo: ”Lumea nu trebuie să se aştepte la lucruri măreţe”

Superliga

Comentarii

Ionel Dănciulescu spune că Dinamo va funcţiona pe un buget redus, dar promite că el şi Florin Bratu vor face tot ce pot pentru ca echipa să-şi atingă obiectivele. Cât despre transferuri, directorul general al lui Dinamo susţine că vor veni doi-trei jucători.

Ionuţ Negoiţă a redus şi mai mult bugetul de salarii, caz în care Bratu şi Dănciulescu sunt nevoiţi să caute cele mai bune soluţii cu bani puţini. Directorul general al lui Dinamo îi îndeamnă pe suporteri să nu-şi facă prea multe speranţe, dar promite că se va lucra serios la echipă:

”Ştim ce avem de făcut. Lumea nu trebuie să se aştepte, eu ştiu, la lucruri măreţe. Nu promitem, eu ştiu, ceea ce nu putem să facem. Dar atât timp cât este Florin acolo, cu mine, vom încerca să scoatem maximum din tot ceea ce poate să ofere echipa din sezonul viitor. Şi, cu siguranţă, o să vedeţi că această echipă se va bate pentru fiecare punct, pentru fiecare metru câştigat pe teren şi pentru obiectivele pe care le avem. În primă fază, sperăm să intrăm în play-off”, a declarat Dănciulescu pentru Telekom Sport.

Fostul atacant al lui Dinamo a vorbit şi despre plecări. Pe lângă cei care şi-au terminat contractul şi n-au semnat prelungirea, de la Dinamo va mai pleca şi câţiva tineri, dar sub formă de împrumut: ”Sunt cei care au terminat contractele după acest sezon şi nu ştiu, vom vedea. Aici, Florin este cel care va decide până la urmă cine va pleca şi cine va rămâne dintre, eu ştiu, jucătorii tineri talentaţi. Pentru că ne gândim şi la faptul că, decât să stea în lot şi să nu joace, cred că ar fi mult mai indicat să fie împrumutaţi la o echipă de primă liga sau, în orice caz, la o echipă de liga a doua şi să aibă meciuri în picioare”, a mai spus Dănciulescu.

Oficialul lui Dinamo spune însă că nu vor urma transferuri cu nume importante: ”Nu vă aşteptaţi la mutări spectaculoase. Trebuie să ne încadrăm într-un anumit buget. Unul sau doi jucatori vor mai veni dupa aceasta mutare (n.r. după ce Katsikas şi-a prelungit contractul). Probabil mai avem nevoie de unul-două posturi pe care trebuie să le acoperim. Atacant avem, avem soluţii. A venit Axente la cererea expresă a lui Florin. De fapt, orice jucător care vine la echipă este la cererea expresă a lui Florin, ceea ce îşi doreşte el cu adevărat să facă sezonul următor. Şi noi avem mare încredere în el. A schimbat în bine faţa echipei şi sperăm să o facă şi sezonul care vine”.

Afla mai multe despre: ionel danciulescudinamoliga 1florin bratu 

viewscnt
Articole similare