Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dani Coman ameninţă ca Astra merge la TAS dacă pierde cu 3-0 meciul cu U Craiova: "E aberant să susţii asta! Au fost nişte zile cumplite". Giurgiuvenii erau gata să joace cu echipa a doua

EXCLUSIV | Dani Coman ameninţă ca Astra merge la TAS dacă pierde cu 3-0 meciul cu U Craiova: "E aberant să susţii asta! Au fost nişte zile cumplite". Giurgiuvenii erau gata să joace cu echipa a doua

Astra Giurgiu

Comentarii

Dani Coman (41 de ani), preşedintele Astrei, a reacţionat la Telekom Sport după ce meciul Astra - U Craiova s-a amânat din nou din cauză că patru fotbalişti ai giurgiuvenilor au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19. Fostul portar nu crede că se poate pune problema ca Astra să piardă cu 3-0 partida care s-a amânat deja de patru ori.

Coman spune că Astra era gata să joacă meciul cu U Craiova cu echipa a doua doar pentru ca Liga 1 să se termine pe teren. "Robocop" a spus că ultimele zile din viaţa clubului au fost cumplite şi că nu-şi imagina niciodată că unii dintre jucători pot ieşi pozitivi.

Fostul goalkeeper a mai declarat, la Telekom Sport, că Astra e gata să meargă la TAS dacă va pierde meciul la masa verde.

"Au fost nişte zile cumplite, în care nu ne-am antrenat deloc. Am repetat testele. Din păcate, am avut rezultate pozitive, atât la prima echipă, cât şi la echipa a doua. Da, voiam să jucăm acest meci, să terminăm acest campionat pe teren, aşa cum ne-am dorit întotdeauna. Copiii născuţi în 2002..., dar voiam să jucăm neapărat. Indiferent că jucam cu Craiova, cu FCSB... Să vedem clasamentul la final, cu rezultatele de pe teren.



Eu i-am rugat să facem doar un test, Liga a insistat să facem două teste. Eu le-am zis sub formă de glumă să facem două teste, dar să plătească Liga unul. Dacă a ţinut gluma... Banii în returnăm din drepturile TV.

Nu mă aşteptam ca jucători ca David Lazar sau Crepulja să fie depistaţi pozitiv. Sunt jucători care nu ies. Doar la antrenament şi în sânul familiei. Băieţii au intrat în izolare. Toţi. Şi prima echipă şi a doua. Toţi cei care au fost contacţi au intrat în izolare. Din discuţiile pe care le-am avut, nu cred că se va da drumul la activitate în următoarele 14 zile.

Au fost două programări pentru acest joc care nu s-au disputat pentru ceea ce s-a întâmplat la Craiova. Nu pot spune din culpa Craiovei. Nu cred că se pune problema de 3-0 la masa verde. E aberant să susţii astfel de lucruri. Nu există niciun paragraf din ROAF care să spună că dacă nu se dispută un meci , dacă nu e programat un meci, atunci pierzi cu 3-0 sau dacă sunt cazuri de Covid"
, a spus Dani Coman, la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: dani comanastraliga 1 

viewscnt
Articole similare