Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dani Coman era sigur că meciul cu FCSB se va juca: "Le-am spus şi jucătorilor. Dacă au revenit şi sunt negativi, să jucăm indiferent de rezultat!"

EXCLUSIV | Dani Coman era sigur că meciul cu FCSB se va juca: "Le-am spus şi jucătorilor. Dacă au revenit şi sunt negativi, să jucăm indiferent de rezultat!"

Astra Giurgiu

Comentarii

Într-o intervenţie exclusivă la Telekom Sport, Dani Coman, preşedintele Astrei, a vorbit despre meciul cu FCSB, în contextul în care s-a zvonit că formaţia roş-albastră va trebui să stea în carantină la revenirea în România, din cantonamentul din Turcia. Coman a spus că nu e deranjat de faptul că FCSB a făcut cantonament în Turcia, iar celelalte echipe au rămas în România şi că n-avea nicio aşteptare ca meciul să nu se joace.

Meciul FCSB - Astra se joacă vineri, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro.

Dani Coman a vorbit despre situaţia iscată în jurul celor de la FCSB după plecarea în Turcia şi a spus că fotbalul se joacă pe teren, iar dacă FCSB a revenit în ţară şi nu are cazuri de COVID-19 a cerut ca partida să se joace. Cel poreclit "Robocop" şi-a ţinut jucătorii şi antrenorii în priză, conştient fiind că partida nu se va amâna, chiar dacă FCSB a plecat în Antalya în cantonament.

Coman a spus că şi Astra a dorit să plece în Antalya, însă a rămas pe loc din cauza riscului de a intra în carantină la revenirea în România.



"Ne-am fi dorit să mergem într-un cantonament şi chiar în Antalya era o variantă. Am avut semne de întrebare privind revenirea în ţară, ştiam că există posibilitatea să stăm în carantină, am optat pentru un cantonament în ţară. Nu mă deranjează sub nicio formă că jucăm şi nu vreau să-i condamn într-un fel pe cei de la FCSB.

N-ar trebui să ne raportăm şi să facem supoziţii că n-ar trebui să joace FCSB, că să-i ţină în carantină.  Fotbalul se joacă pe teren, dacă au venit în ţară şi sunt negativi, să jucăm indiferent de rezultat. E clar că au un avantaj ţinând cont de condiţiile în care s-au pregătit ei şi noi restul echipelor.

Le-am spus şi jucătorilor şi antrenorilor că nu cred în varianta de a nu se juca jocul acesta. Să ne pregătim cât mai bine că meciul se va juca"
, a spus Dani Coman, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dani comanastrafcsbliga 1exclusiv 

viewscnt
Articole similare