Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | ”Dani Coman vrea să dea o bombă acum, pe final!” Panduru spune că sunt negocieri discrete pentru o super lovitură

EXCLUSIV | ”Dani Coman vrea să dea o bombă acum, pe final!” Panduru spune că sunt negocieri discrete pentru o super lovitură

Liga 1

Comentarii

Basarab Panduru a declarat misterios că Dani Coman negociază pentru o adevărată bombă pentru banca Astrei Giurgiu.

Astra a suferit serios în acest sezon şi se află acum în lupta pentru evitarea retrogradării. Eşecul cu 1-2 în faţa lui Gaz Metan Mediaş a produs multe griji pentru menţinerea în Liga 1.

În acest moment, are un avans de 4 puncte faţă de primul loc retrogradabil, cu două etape înainte de final, însă celelalte contracandidate au un meci în minus. Basarab Panduru susţine însă că şefii Astrei negociază ”o bombă” pentru postul de antrenor.

Panduru: ”Dani Coman ar vrea să dea o bombă acum, pe final”

Astra este chinuită de grave probleme financiare, lucru care a afectat şi performanţa sportivă. Însă echipa din Giurgiu pare să aibă planuri serioase. În ciudat situaţiei economice a clubului, Dani Coman ar pregăti o surpriză pentru postul de antrenor.

Aflat în studioul Telekom Sport, Basarab Panduru a declarat miserios că Dani Coman negociază o adevărată bombă pentru banca Astrei, însă nu este sigur că discuţiile vor fi finalizate cu succes.

”(Oare Dani Coman a vorbit cu cineva pentru aducerea unui antrenor?) Se poate să fi vorbit şi să vrea să dea chiar o bombă acum, pe final. Nu ştiu, nu sunt sigur dacă acceptă. (Adică Dani Coman vrea să dea o bombă) Nu ştiu dacă Dani Coman, ce cred, ar vrea să dea o bombă, dar nu ştiu dacă... ”, a dezvăluit Basarab Panduru pentru Telekom Sport.

În acest moment, echipa este antrenată de Eugen Neagoe, care a reuşit să menţină echipa cu şanse pentru evitarea retrogradării: ”Momente grele au fost încă din prima zi de când am venit aici, era echipa pe ultimul loc”, a spus Neagoe la finalul eşecului cu 2-1 în faţa lui Gaz Metan Mediaş.

Însă, având în vedere afirmaţiile făcute de Basarab Panduru, şefii Astrei vor să-l schimbe cu un antrenor ”bombă”. Ar fi şi un indiciu că Astra are planuri serioase pentru sezonul viitor, dacă va reuşi să evite retrogradarea.

viewscnt
Articole similare