Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Daniel Isăilă sare în apărarea lui Mirel Rădoi! "De unde să aibă experienţă?" Ce a spus fostul selecţioner de la U21

EXCLUSIV | Daniel Isăilă sare în apărarea lui Mirel Rădoi! "De unde să aibă experienţă?" Ce a spus fostul selecţioner de la U21
Comentarii

Fostul selecţioner al naţionalei U21, Daniel Isăilă, în prezent la FC Baniyas, a fost invitat în cadrul emisiunii Sport Report de pe Telekom Sport 1.

Naţionala condusă de Mirel Rădoi nu a reuşit să aibă rezultate pozitive, iar după ultimele meciuri, şi-a atras din ce în ce mai multe critici. Mai mult decât atât, după înfrângerea de duminică împotriva Angliei, Rădoi a înregistrat al patrulea eşesc consecutiv la cârma echipei naţionale. 

Daniel Isăilă consideră că Mirel Rădoi trebuie să înveţe din aceste meciuri.

"Spun cu tărie că avem potenţial. Toată lumea l-a acuzat pe Mirel că nu are experienţă. De unde să aibă experienţă? Asta vine muncind, având meciuri cu presiune. Important e să înveţi din greşelile pe care le faci. El caută. Nu a găsit un nucleu de bază al echipei. Întotdeauna trebuie să existe un echilibru între atac şi apărare, asta e clar. 

Sunt momente în care trebuie să îţi asumi anumite riscuri şi în anumite zone. Mai ales în faţa unui adversar atât de puternic cum este Anglia. Şi sunt convins că, indiferent ce declară Mirel, el pregăteşte şi faza defensivă", a spus Isăilă pentru Telekomsport. 

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare