Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Daniel Niculae îşi pune toată Liga 1 în cap: "Liga a doua e mai puternică". Ce spune despre şansele Rapidului la promovare

EXCLUSIV | Daniel Niculae îşi pune toată Liga 1 în cap: "Liga a doua e mai puternică". Ce spune despre şansele Rapidului la promovare

Liga 2

Comentarii

Rapid a promovat în Liga a 2-a şi se află cel mai aproape de primul eşalon după o lungă perioadă de timp, dar giuleştenilor nu le va fi uşor. Recunoaşte chiar Daniel Niculae, care îşi va pune toată Liga 1 în cap prin declaraţia pe care a făcut-o în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Chiar dacă nu mai este în nicio funcţie oficială la Rapid, după mai multe disensiuni, Niculae rămâne alături cu sufletul de clubul care i-a produs cele mai frumoase sentimente în cariera de fotbalist: "Rapid îşi continuă marşul spre Liga I, sperăm să promoveze şi la finalul acestui an, aşa ne-am dorit acum ceva timp, când am plecat la drum împreună. Cred că dacă nu vor lua jucători cu experienţă de Liga I, chiar şi de liga a doua, va fi foarte greu cu atâtea rivale".

Fostul atacant de la Monaco, Auxerre sau Astra Giurgiu este de părere că Liga 2 este superioară primului eşalon, cel puţin dintr-un anumit motiv: "Liga a doua e poate mai puternică decât prima ligă. Cred că mai bine spunem aşa, cel puţin din punct de vedere al rivalităţilor, al echipelor de tradiţie. Vom vedea stadioane mult mai populate decât ceea ce am văzut în prima ligă".

Alături de Rapid, în Liga a 2-a au mai promovat SCM Gloria Buzău, Turris Oltul Turnu Măgurele, CSM Şcolar Reşiţa şi AFK Miercurea Ciuc.

Afla mai multe despre: daniel niculaerapidliga 2 

viewscnt
Articole similare