Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Daniel Pancu a explicat de unde a pornit conflictul cu Andrei Cristea: ”Dacă nu eşti fericit, mai bine stai acasă!”

EXCLUSIV Daniel Pancu a explicat de unde a pornit conflictul cu Andrei Cristea: ”Dacă nu eşti fericit, mai bine stai acasă!”

CSM Poli Iași

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Daniel Pancu, antrenorul Politehnicii Iaşi, a vorbit şi despre conflictul iscat între el şi experimentatul jucător al echipei sale, Andrei Cristea.

La Telekom Sport, Daniel Pancu a explicat ce s-a întâmplat şi cum a pornit disputa dintre el şi Cristea, pe care l-a lăsat în afara lotului înaintea unui meci de campionat: ”A fost o decizie să înţeleagă toţi de la început că toţi sunt egali în faţa mea. Îi respect mult mai mult pe jucătorii cu carieră în spate, cu famili, cu copii acasă. Sunt mai atent cu ei, dar strict sportiv a fost o săptămână în care nu a fost fericit. Iar dacă nu eşti fericit, este bine să stai acasă, îţi revii după care vii încărcat la antrenamente, lucru pe care l-a făcut. A fost trist, foarte trist două săptămâni, dar l-a ajutat că în acel meci s-a şi accidentat. El încă nu a intrat la antrenamente. Va intra cu noi de luni” a mărturisit Pancu.

Andrei Cristea nu a fost convocat pentru meciul de la Voluntari, după ce la partida cu Viitorul, pierdută la masa verde din cauza problemelor cu nocturna, a fost doar rezervă.

Experimentatul atacant al moldovenilor a vorbit şi despre conflictul cu Daniel Pancu: ”Nu înţeleg ceea ce doreşte el de la noi. Ne dorim să fim cât mai uniţi, să nu mai fim dezbinaţi, fiindcă clubul ăsta şi o spun cu toată răspunderea, că sunt cel mai în măsură să spun acest lucru, clubul ăsta când a fost unit. Când antrenorul a fost cu jucătorii şi a creat o atmosferă de performanţă doar atunci am putut să facem rezultate. Nu înţeleg ceea ce vrea. Am primit un mesaj penibil la ora 7 dimineaţa că nu mai fac parte din planurile lui” explica atunci Andrei Cristea, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: daniel pancuandrei cristea 

viewscnt
Articole similare