Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Daniel Pancu, anunţ despre transferul lui Alex Ioniţă la Rapid. Decizia luată de giuleşteni: "E rapidist pur sânge"

EXCLUSIV | Daniel Pancu, anunţ despre transferul lui Alex Ioniţă la Rapid. Decizia luată de giuleşteni: "E rapidist pur sânge"

Rapid

Comentarii

Antrenorul echipei Rapid, Daniel Pancu, a dezvăluit că transferul mijlocaşului de la CFR Cluj, Alexandru Ioniţă, este imposibil de realizat.

"Alex Ioniţă era imposibil de luat, are o situaţie în care nu ne permitem să îi plătim salariul sau nici măcar perioada asta de împrumut. Ni l-am dorit foarte mult, datorită în primul rând valorii lui extraordinare şi e un jucător în care cred în continuare, are un potenţial enorm, încă nu şi l-a valorificat. Lucrul cel mai important, e un rapidist pur sânge, are tatuat Rapidul şi la propriu şi în inimă", a declarat Daniel Pancu.

După promovarea în Liga 2, Daniel Pancu anunţase că transferul lui Alex Ioniţă va fi principalul obiectiv în perioada de mercato. 

În vârstă de 24 de ani, Ioniţă joacă la CFR Cluj din ianuarie 2018, timp în care a adunat 40 de meciuri şi a reuşit doar trei goluri şi două assist-uri.

Un milion de euro au plătit ardelenii pentru transferul fotbalistului de la Astra Giurgiu. Anterior, Ioniţă a mai jucat la Rapid, club la care şi-a început cariera.

Afla mai multe despre: pancu 

viewscnt
Articole similare