Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Daniel Pancu, despre ultima perioadă din mandatul său de la Rapid: "Nici eu nu mă mai recunoşteam! E primul lucru pe care îl schimb la mine"

EXCLUSIV | Daniel Pancu, despre ultima perioadă din mandatul său de la Rapid: "Nici eu nu mă mai recunoşteam! E primul lucru pe care îl schimb la mine"

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu (42 de ani), fostul antrenor al Rapidului, a vorbit la Telekom Sport despre ultima perioadă petrecută în Giuleşti, înainte de a fi demis de pe banca alb-vişiniilor.

Pancu a dezvăluit că ajunsese să nu se mai recunoască din cauza stresului şi a presiunii care atârna pe umerii săi. Antrenorul a avut ca obiectiv promovarea în Liga 1, după ce a preluat banca tehnică a giuleştenilor încă din Liga 3, după Constantin Schumacher.

"Nici eu nu mă recunoşteam. Afectează, pentru că un antrenor trebuie să fie atent la mişcările jucătorilor lui plus cele ale adversarului. În momentul în care eşti tensionat, stresat, se adună multe lucruri din urmă, vrei nu vrei îţi pierzi din luciditate", a spus Daniel Pancu, la Telekom Sport.

Idolul tribunelor din Giuleşti, acum în vacanţă, a spus că primul lucru pe care îl va schimba la el va fi acela că nu se va mai stresa atât de mult din cauza obiectivelor pe care le va avea în viitor. Pancu e legat foarte puternic sentimental de Rapid, unde a cunoscut gloria ca fotbalist şi e iubit de toată suflarea alb-vişinie. "Cu siguranţă acesta este primul lucru pe care o să îl schimb la mine. Pentru că nu are rost, nu mai ai cu ce să ajuţi jucătorii", a mai spus Daniel Pancu, la Telekom Sport.

Dan Alexa i-a luat locul lui Daniel Pancu pe banca Rapidului, dar nu a apucat să debuteze din cauza întreruperii forţate cauzate de pandemia de Coronavirus.

Afla mai multe despre: daniel pancurapid 

viewscnt
Articole similare