Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Daniel Pancu, dorit înapoi în Giuleşti după ce Rapid a rămas fără antrenor!

EXCLUSIV | Daniel Pancu, dorit înapoi în Giuleşti după ce Rapid a rămas fără antrenor!

Rapid

Comentarii

Nicolae Grigore şi-a dat demisia de la Rapid după înfrângerea din meciul cu Unirea Slobozia, 1-2, iar giuleştenii îl vor acum pe Daniel Pancu (42 de ani), fostul antrenor al "alb-vişiniilor", din nou la echipă.

Rapid a rămas fără antrenor! Pancu, dorit înapoi în Giuleşti

Rapid a pierdut împotriva Unirii Slobozia, scor 1-2, iar la finalul meciului antrenorul Nicolae Grigore a anunţat că pleacă. La scurt timp după anunţul făcut la flash-interviu, a venit şi anunţul oficial cu plecarea lui "Grig" de la echipă. Acum, jurnalistul Ovidiu Ionescu a anunat, în emisiunea Sport Center la Tekom Sport, că Rapdiul îl vrea din nou pe Daniel Pancu.

Şefii din Giuleşti îl vor din nou pe idolul tribunelor din Giuleşti şi îi vor face o ofertă de revenire pe banca tehnică. Pancu e liber de contract, după ce a plecat de la Poli Iaşi.

Daniel Pancu a mai antrenat Rapid din octombrie 2018 pânîă în august 2020.

OFICIAL | Nicolae Grigore şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al Rapidului!

Partida cu Unirea Slobozia era foarte importantă, în contextul luptei giuleştenilor pentru promovare şi a faptului că până la finalul sezonului regular mai erau trei etape. Eşecul cu Slobozia i-a lăsat însă pe giuleşteni în afara zonei de play-off.

La final, Nicolae Grigore a anunţat că vrea să demisioneze şi este în mare măsură horătât să plece:

”Este un rezultat dezastruos pentru noi. Explicaţii prea multe nu cred că sunt sau poate mi-ar fi greu să găsesc în momentul ăsta. Doar faptul că nu am reuşit să gestionăm anumite momente, nu am reuşit să rămânem calmi, am fost taxaţi pe nişte greşeli individuale.

De fiecare dată când adversarul nostru a ajuns la poarta noastră, atât în prima repriză, cât şi în a doua, au reuşit să marcheze. Prima dată au reuşit să ajungă să obţină un penalty, iar în a doua repriză, când presam şi speram să înscriem, adversarul a reuşit să înscrie golul 2, care ne-a tăiat aripile.

Da, este evident că este în criză după aceste rezultate, două egaluri şi două înfrângeri, evident că suntem în criză. Mi-e greu să vorbesc acum despre soluţii. Probabil că vom avea o discuţie cu cei din conducere pentru viitor ca echipa să se redreseze. (Te dândeşti să şi renunţi?) Da. În mare măsură decizia este luată. Nu, nu i-am anunăţat, i-am încurajat pentru că azi o atitudine bună.

Am fost mândru de atitudinea lor, de cum s-au luptat, doar că au fost anumite greşeli care au făcut să pierdem acest meci. Dar, ca atitudine, băieţii s-au implicat şi au făcut tot ce a depins de ei”
, a declarat Nicolae Grigore.

Afla mai multe despre: nicolae grigorerapidantrenordaniel panculiga 2oferta 

viewscnt
Articole similare