Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Daniel Pancu, împiedicat să fie antrenorul Rapidului după Dan Alexa! Clauza incredibilă din contract: "Asta scrie. I-am spus"

EXCLUSIV | Daniel Pancu, împiedicat să fie antrenorul Rapidului după Dan Alexa! Clauza incredibilă din contract: "Asta scrie. I-am spus"

Superliga

Comentarii

Daniel Pancu nu a acceptat încă postul de preşedinte al Rapidului, după ce a fost demis din funcţia de antrenor. Totuşi, în cazul în care va accepta, fostul atacant nu va putea reveni pe banca giuleştenilor, după Dan Alexa, din cauza unei clauze din contract.

Daniel Pancu a dezvăluit că are o relaţie bună cu actualul antrenor al Rapidului, Dan Alexa. Pentru a nu pune presiune pe "Chirurg", în cazul în care va accepta propunerea de a deveni preşedinte, Daniel Pancu a susţinut că nu poate fi numit următorul tehnician, conform contractului.

 "Eu cu Dan Alexa am o relaţie foarte bună, suntem prieteni. Am ţinut legătura, am fost colegi şi din discuţiile cu el i-am spus că următorul antrenor după Alexa nu poate fi Pancu. Asta scrie în contract. E în contract. Eu nu o să fac declaraţii la adresa antrenorului. Voia să ştie câte ceva despre jucători, eu nu vreau să văd jucătorii, nu vreau să merg la antrenamente. Sperăm să promovăm, nu e o mare diferenţă acum. Într-un clasament al celor şase, Rapid e pe primul loc", a declarat Pancu în cadrul emisiunii Sport Report. 

Fostul antrenor a mai dezvăluit că are nevoie de timp de gândire pentru a accepta oferta de a deveni preşedinte: "Încă nu sunt. Încă nu sunt şi mai durează. Încă nu sunt absolut convins că sunt potrivit pentru această funcţie în acest moment. Trebuie să fiu convins sută la sută, pentru că eu dacă fac ceva trebuie să merg într-un loc cu plăcere, pasiune şi să fiu convins că pot ajuta din acea postură. Plus că am un contract în faţă, e la managerul meu. Sunt anumite probleme de discutat. 

La început nici zero la sută nu erau şanse ca să mă gândesc măcar la o altă funcţie, în administraţie. O presiune mare din partea suporterilor, o criză de identitate, Rapid nu e orice club. Rapid, ca şi Steaua, Craiova, Dinamo au nevoie de simboluri, au nevoie de oameni din trecut pentru a face legătura cu viitorul", a mai spus Pancu.  

 

 

Afla mai multe despre: daniel pancurapiddan alexa 

viewscnt
Articole similare