Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Daniel Pancu încă este antrenorul Rapidului: "Nu mi s-a transmis nimic". "Înţepături" pentru conducerea clubului

EXCLUSIV | Daniel Pancu încă este antrenorul Rapidului: "Nu mi s-a transmis nimic". "Înţepături" pentru conducerea clubului

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu (42 de ani) încă este antrenorul Rapidului, cel puţin în acte. Chiar dacă Dan Alexa îi va lua locul pe bancă, fostul mijlocaş va fi director sportiv până când problemele legale se vor lămuri, iar Pancu avertizează conducerea giuleştenilor.

Contractul lui Daniel Pancu cu Rapid încă nu a fost reziliat, chiar dacă de la momentul în care Dan Alexa a fost anunţat ca fiind noul antrenor a trecut destul de mult timp. Mai mult decât atât, Pancu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, că nu a fost contactat pentru a fi rezolvată această problemă. 

"În acte sunt antrenorul echipei şi eu cred că ar trebui să se grăbească, pentru că pe 15 mai echipa se va întoarce la antrenamente. Încă nu mi s-a transmis nimic, aştept. E important pentru mine să îmi închei conturile cu Rapid", a declarat Pancu pentru Telekom Sport. 

Pancu nu îşi iartă fosta conducere şi îi numeşte amatori pe cei care conduc în acest moment destinele clubului Rapid: "Sunt şi ei tineri, vorbeau despre experienţa mea. Sunt tineri şi mai au multe de învăţat şi multe de văzut în fotbal. O consider în continuare o decizie pripită şi e mult amatorism în ceea ce au făcut, pentru că să înlocuieşti un antrenor care nu avea ca obiectiv promovarea şi după să ai pretenţia să plece în aceeaşi zi fără daune materiale, e aproape imposibil".

Rapid este pe locul 6 în Liga 2, dar la doar două puncte distanţă de locul secund, astfel că rămâne cu şanse mari la promovarea în prima ligă. 

Afla mai multe despre: rapiddaniel pancu 

viewscnt
Articole similare