Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Daniel Pancu: ”Ne batem cu Macedonia pentru locul doi. Dar, atenţie la Armenia!” Ce a spus despre absenţa lui Mirel Rădoi de pe banca tehnică

EXCLUSIV | Daniel Pancu: ”Ne batem cu Macedonia pentru locul doi. Dar, atenţie la Armenia!” Ce a spus despre absenţa lui Mirel Rădoi de pe banca tehnică

Fotbal intern

Comentarii

România va debuta la preliminariile Cupei Mondiale împotriva Macedoniei de Nord, joi la ora 21:45.

Înaintea meciului din preliminariile pentru Campionatul Mondial, Daniel Pancu a analizat adversara României şi a dezvăluit cu cine se va lupta naţionala lui Mirel Rădoi pentru calificarea din grupă.

Daniel Pancu despre grupa României din preliminarii

Daniel Pancu a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre primul meci al României împotriva Macedoniei de Nord, din preliminariile Cupei Mondiale. Fostul antrenor al lui Poli Iaşi, a găsit soluţia pentru adversara echipei lui Mirel Rădoi şi ştie cum ar putea câştiga meciul de debut.

Pancu crede că lupta se va da cu Macedoania, pentru că favorită este Germania pentru prima poziţie, iar Islanda nu mai este la acelaşi nivel.

"Cred că adversarul pentru locul 2 va fi Macedonia de Nord. De asemenea, cred că Armenia este periculoasă. Metodologia armenilor este bazată pe stilul spaniol, plus că au bătut Macedonia de Nord în ultimul meci. Nu cred că va fi deloc uşor. Lucrurile sunt mult, mult mai echilibrate decât ne-am imaginat la tragerea la sorţi. Islanda e în cădere din punctul meu de vedere", a declarat Daniel Pancu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Daniel Pancu a mai discutat şi despre absenţa pe care o are Mirel Rădoi şi dacă lotul şi jucătorii vor fi afectaţi de lipsa selecţionerului.

"Totul e atipic, acestea sunt vremurile. Bine că sunt jucătorii sănătoşi, dar absenţa antrenorului de la pregătire, nu ştiu...Probabil că a plecat cu o idee de echipă. Când ai o echipă, mergi de la început cu ea, dar între timp vezi la ceilalţi o formă mai bună, sau simţi tu că ai putea obţine ceva de la ei. De-asta consider că este o pierdere mare. Cu siguranţă el vede ce se întâmplă, dar nu e acelaşi lucru", a mai spus Pancu pentru Telekom Sport.

Programul României pentru următoarele partide:

Mai jos, poţi vedea restul programului României din turul preliminariilor pentru Campionatul Mondial 2022:

România - Germania: 28 martie, ora 21:45/ Armenia - România: 31 martie, ora 19:00/ Islanda - România: 2 septembrie, ora 21:45/ România - Liechtenstein: 5 septembrie, ora 21:45.

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare