Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Daniel Pancu nu consideră perioada petrecută la Rapid un eşec: "Am pierdut un singur meci important!"

EXCLUSIV Daniel Pancu nu consideră perioada petrecută la Rapid un eşec: "Am pierdut un singur meci important!"

Rapid

Comentarii

Fostul antrenor al Rapidului, Daniel Pancu, a vorbit pentru Telekom Sport, despre perioada petrecută la Rapid şi despre ceea ce a lăsat în urmă în Giuleşti.

 Rapid va ataca promovarea în Liga 1 cu un alt antrenor. Daniel Pancu i-a lăsat locul lui Dan Alexa, tehnician care are la activ alte trei promovări în prima ligă, printre care şi una cu formaţia giuleşteană. Dincolo de eleganţa cu care a tratat subiectul numirii lui Dan Alexa în locul său, pe banca Rapidului, Daniel Pancu a explicat pentru Telekom Sport, de ce nu consideră perioada petrecută ca antrenor în Giuleşti, un eşec: "Simt nevoia să mă duc, simt nevoia de provocări, simt nevoia să demonstrez până la urmă. Chiar dacă ce mi s-a întâmplat eu nu consider un eşec pentru că nu am terminat campionatul şi sunt şi destule lucruri bune în perioada asta de 1 an şi 4-5 luni cât am antrenat Rapid. De la LIga 3, Afumaţi şi Slobozia care erau rivalele noastre la promovare, iar acum în Liga 2, Petrolul, UTA, Turris, Mioveni, vorbesc de echipele cu bugete care şi-au propus promovarea, am pierdut un singur meci important şi ăla cu Turis pe nişte greşeli individuale" a explicat Pancone.

Fostul tehnician al Rapidului este sigur că fosta sa echipă va promova în Liga 1. Dacă nu în acest sezon, cu siguranţă în cel care urmează: "Chiar dacă va mai rămâne încă un an, va promova sezonul viitor. La noi nu se poate vorbi de eşec deocamdată. Am venit din Liga 4, Liga 3 fără probleme, iar acum suntem acolo" a mai spus Pancu, în exclusivitate, pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare