Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Daniel Pancu, răspuns dur pentru Andrei Cristea: "E o glumă tristă! Face o greşeală imensă. Sunt doar câteva lecţii pe care le dau acum în direct!"

EXCLUSIV | Daniel Pancu, răspuns dur pentru Andrei Cristea: "E o glumă tristă! Face o greşeală imensă. Sunt doar câteva lecţii pe care le dau acum în direct!"

CSM Poli Iași

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Daniel Pancu (42 de ani), fostul antrenor de la Poli Iaşi, i-a răspuns ferm lui Andrei Cristea, care a spus că echipa din Copou arată rău din cauza pregătirii fizice precare. "Pancone" a oferit o reacţie dură la adresa omului pus pe banca echipei din Moldova de şefi.

Pancu, răspuns dur pentru Cristea: "E o glumă tristă! Face o greşeală imensă! Sunt doar câteva lecţii pe care le dau acum în direct!"

Poli Iaşi a pierdut cu 3-0 în faţa Petrolului în optimile Cupei României şi, la finalul partidei, printre altele, Andrei Cristea a dat vina pe pregătirea fizică a echipei pentru modul în care arată acum formaţia din Copou. Intrat în direct la Telekom Sport, Daniel Pancu n-a rămas dator şi a oferit o replică fermă pentru fostul atacant.

"Echipa e tristă, dar a arătat determinare în destule momente. E o echipă debusolată, care nu are o cale de urmat. Simplul fapt că şefii au plâns după plecarea mea... Să vină un jucător E o glumă tristă dacă a spus lucrul acesta. E uşor de verificat, nu doar pe InStat. Cu Botoşani, chiar şi cu cazurile de COVID, la Mediaş şi acasă, parametrii la care mă uit eu sunt accelerările, decelerările... E foarte uşor de verificat acest lucru, suntem la acelaşi nivel, poate puţin mai sus sau mai în jos decât adversarii pe care i-am întâlnit.

Dacă el a spus lucrul acesta face o greşeală mare, imensă cred eu, să dea vina pe condiţia fizică a echipei. Îi urez baftă, dar să nu uite niciodată că sunt mulţi jucători noi, au nevoie de tonus, de integrare. Ar trebui să ştie că factorul principal la care trebuie lucrat e cel mental. Astea sunt câteva lecţii pe care le dau acum în direct. Are un lot mult mai bun decât în turul de campionat. Sper şi îmi doresc din tot sufletul ca Poli Iaşi să rămână în Liga 1", a spus Daniel Pancu, la Telekom Sport.

Daniel Pancu: "Întrebaţi-l pe Cristea de ce se plângea la antrenamente!"

Fostul antrenor din Copou a "dat din casă" şi a spus că Andrei Cristea se plângea că sunt antrenamentele prea tari şi nu înţelege de ce spune acum că echipa nu e pregătită fizic. Daniel Pancu i-a transmis lui Cristea să nu caute vina în altă parte. "Întrebaţi-l datorită cărui motiv a marcat şapte goluri în acest sezon. Hai să nu căutam vină prin spate. Întrebaţi-l pe Cristea de ce a marcat şapte goluri în acest sezon. Întrebaţi-l pe Cristea de ce se plângea că sunt antrenamentele prea tari sau pe marii conducători de la Iaşi. Dacă e, la 36 de ani... Sunt foarte rezervat acum, în ceea ce spun", mai spus Daniel Pancu.

Afla mai multe despre: daniel pancuandrei cristearaspunscritici 

viewscnt
Articole similare