Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dănuţ Lupu, între hochei şi fotbal! Momentul cheie din viaţa sa, care l-a făcut să aleagă fotbalul. ”Mama era supărată”

EXCLUSIV | Dănuţ Lupu, între hochei şi fotbal! Momentul cheie din viaţa sa, care l-a făcut să aleagă fotbalul. ”Mama era supărată”

Fotbal intern

Comentarii

Fostul mare dinamovist Dănuţ Lupu a vorbit la Telekom Sport despre sporturile pe care le-a practicat în copilărie şi despre momentul cheie din viaţa sa, care l-a determinat să aleagă fotbalul.

”Eu de la 6 ani la 14 ani am făcut două sporturi, am făcut şi hochei şi fotbal. În paralel la Galaţi, ca copil, îmi plăcea mai mult hocheiul pentru că plecăm în deplasări, mergeam la Suceava, la Miercurea Ciuc. Cu fotbalul nu te duceai nicăieri, era un singur turneu pe an, la Bacău”, a declarat Dănuţ Lupu pentru Telekom Sport.

”La 14 ani am avut o perioada în care nu m-am mai dus la fotbal la antrenamente, mă ajunsese oboseala, nu mai puteam să fac două sporturi. Şi am lipsit vreo săptămână de la antrenamentele de la fotbal.

Într-o seară, întorcându-mă acasă de la patinoar, am văzut-o pe mama supărată, am întrebat-o ce are şi mi-a zis că s-a certat cu tata din cauza mea. Şi mi-a povestit atunci că 'uite tăică-tu a vrut să te facă fotbalist şi tu te duci la hochei, nu te mai duci la fotbal'. M-am dus în camera la el, în dormitor, am luat geanta aia mare de la hochei, sacul cum se spune, i l-am dat şi i-am promis că nu mă mai duc la hochei”, a mai spus fostul mare dinamovist.

Afla mai multe despre: danut lupudinamoliga 1,  

viewscnt
Articole similare