Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Darius Olaru a intrat în gura lui MM Stoica! L-a băgat în şedinţă după FCSB - Viking: ”Nu dă doi bani pe ce i-am spus! Sunt dezamăgit”

EXCLUSIV | Darius Olaru a intrat în gura lui MM Stoica! L-a băgat în şedinţă după FCSB - Viking: ”Nu dă doi bani pe ce i-am spus! Sunt dezamăgit”

FCSB

Comentarii

Darius Olaru (24 de ani) a primit cartonaş galben la finalul meciului cu Viking, de pe Arena Naţională, şi va lipsi la returul din Norvegia.

EXCLUSIV | Darius Olaru a intrat în gura lui MM Stoica! L-a băgat în şedinţă după FCSB - Viking: ”Nu dă doi bani pe ce îi se spune! Sunt dezamăgit”

În ultimul minut al partidei dintre FCSB - Viking, Darius Olaru a încasat cartonaşul galben, după ce a mers să îi ceară arbitrului explicaţii pentru un avertisment acordat lui Ianos Stoica, după un fault din spate.

Ca urmare a acestui cartonaş galben, Darius Olaru va fi suspendat la returul din Norvegia, pentru cumul de cartonaşe.

MM Stoica s-a arătat dezamăgit de atitudinea lui Olaru şi l-a pus la zid după ce a încasat galbenul de la finalul partidei. 

”El faţă de mine nu are niciun pic de respect pentru că a făcut asta! Eu cu el am vorbit special înainte de meci şi l-am rugat ca nu cumva să ia galben. I-am zis, atât îţi cer Mexic, să nu simulezi şi să nu discuţi cu arbitrul. Când tu faci asta în minutul 85... Azi am avut o discuţie cu el.

Care sunt problemele lui de face aşa ceva?! A tăcut, a zis că el a vorbit şi nu i-a reproşat, el doar i-a zis că nu e fault, exact ce i-am zis să nu facă. 5000 de euro va fi amendat! De data asta să plătească, eu sunt dezamăgit pentru că îl vedeam un lider şi face ce face! Pe mine mă deranjează foarte rău că nu dă doi bani pe ce i-am spus, că nu i-am spus doar eu.

Olaru nu e un tip care să nu inteleagă tocmai de asta am fost dezamăgit. Am crezut ca eu contez in fata lui, dar nu. E o chestie foarte gravă!”, a declarat MM Stoica pentru Orange Sport. 

FCSB a condus cu 1-0, prin golul marcat de Coman ‘3. Pentru oaspeţi au înscris Kabran ‘5 şi Bjorshol ’35. Chiar dacă Gigi Becali spunea înainte de meci că vrea ca echipa lui să câştige la două goluri diferenţă, FCSB a pierdut într-un mod surprinzător. 

Afla mai multe despre: darius olarufcsbmm stoica 

viewscnt
Articole similare