Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”De-aia nu vin oferte din Vest pentru Budescu!” Ce probleme ar avea cel mai bun jucător de la FCSB

EXCLUSIV | ”De-aia nu vin oferte din Vest pentru Budescu!” Ce probleme ar avea cel mai bun jucător de la FCSB

Superliga

Comentarii

Sorin Cârţu spune că Budescu este un jucător excelent pentru fotbalul românesc, dar care nu poate reuşi în fotbalul puternic. Fostul component al ”Craiovei Maxima” spune că atitudinea l-ar împiedica să reuşească la o echipă importantă din Occident.

Constantin Budescu a fost în acest sezon cel mai bun jucător din Liga 1, cu multe meciuri în care a decis victoria. Calităţile şi talentul îi sunt lăudate de Sorin Cârţu, cel care spune că l-ar lua cu el la orice echipă din România. În schimb, nu crede că poate reuşi în fotbalul puternic din Europa, deoarece nu este suficient de muncitor:

”Eu, dacă sunt antrenor în România, la orice echipă sunt în România, îl iau pe Budescu. Dar, dacă sunt în străinătate la echipe din Vest, echipe din Turcia, Grecia sau în alte părţi şi să am un buget foarte bun, hai nu Turcia, Grecia, dar vorbesc de echipele din Vest şi cu buget mare - eu nu l-aş lua pe Budescu. Pentru că Budescu e un jucător foarte bun pentru fotbalul românesc şi tipic pentru fotbalul românesc şi pentru echipa naţională.

Mai departe, nu este pentru fotbalul celălalt. De-aia nici nu apar oferte şi niciodată nu cred că putem să-l vedem la echipe şi nici el nu vrea. Şi el, dacă ar avea posibilitatea... dar el, nu... nu. Are talent, dar nu poate talentul fără coroborând cu multă muncă şi dăruirea, faze duble într-un joc, nu se poate. Ori în partea cealaltă nu-ţi acceptă nimeni aşa ceva”,
a declarat Sorin Cârţu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sorin cartuconstantin budesculiga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare