Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV De aici au plecat nervii lui Daniel Pancu. Rapid nu a fost primită nicăieri pentru meciul din Cupa României. Chirie uriaşă solicitată de Astra!

EXCLUSIV De aici au plecat nervii lui Daniel Pancu. Rapid nu a fost primită nicăieri pentru meciul din Cupa României. Chirie uriaşă solicitată de Astra!

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu a izbucnit nervos când i s-a adus aminte de ”foştii rapidişti” care nu au ajutat formaţia giuleşteană să dispute meciul din Cupă pe un teren bun:

Daniel Pancu a făcut o criză de nervi la finalul partidei Rapid - SCM Buzău 3-2: ”Mai lăsaţi-mă cu foştii rapidilşti, că nu e. E fost rapidist şi nu ajută nimeni cu nimic. Lăsaţi-mă cu foştii rapidişti că sunt sătul. Am văzut faptele la toţi foştii rapidişti. Întotdeauna. Toţi sunt mari rapidişti, extraordinar de mari toţi. Nu ştiu, nu e treaba mea, întrebaţi conducerea, eu ce  treabă am eu unde joc? Eu mă duc şi joc la Buzău acum şi o să jucăm cu jucătorii care au evoluat mai puţin, nu mă interesează Cupa României cum mă interesează campionatul. Şi am terminat” a răbufnit Daniel Pancu.

Ieşirea nervoasă a lui Daniel Pancu are un background destul de pronunţat. Rapid nu a fost primită pentru meciul din Cupa României cu Poli Iaşi pe niciun stadion la care formaţia giuleşteană a apelat. S-a ajuns până la urmă la ultima variantă: Buzău. Cum s-a ajuns aici?

Astra Giurgiu, acolo unde Dani Coman are o putere mare de decizie ar fi solicitat o chirie de 16.000 de euro pentru ca Rapid să dispute meciul cu Poli Iaşi la Giurgiu. FC Voluntari a refuzat de asemenea să-şi ofere stadionul, pentru că îl închiriase deja către FCSB pentru duelul din Cupă cu Metaloglobus, în timp ce FC Argeş a refuzat propunerea giuleştenilor ca urmare a tensiunilor de la ultimul meci direct.

În cele din urmă, Rapid a apelat în disperare de cauză şi la varianta Arena Naţională, dar giuleştenii au primit un nou refuz, pentru că Arena nu poate fi închiriată decât pentru un meci la trei zile. 

Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa Gloria Buzău, într-un meci din etapa a opta a Ligii a II-a. Oaspeţii au condus cu 1-0, prin golul marcat de Huiban în minutul 10. Pentru Gloria Buzău a înscris şi Munteanu ’52. Rapid a marcat prin Hlistei ’18, Drăghiceanu ’58 şi Sefer ’78

Afla mai multe despre: daniel pancurapid 

viewscnt
Articole similare