Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | De Amorim e rezolvat, iar Şumudică ţinteşte un om din naţională! "E foarte bun! L-am sunat"

EXCLUSIV | De Amorim e rezolvat, iar Şumudică ţinteşte un om din naţională! "E foarte bun! L-am sunat"

Stranieri

Comentarii

Cu rezultate excelente în prima parte a sezonului, Marius Şumudică are mână liberă la Kayserispor să-şi facă o echipă pe placul său.

Transferul lui William De Amorim, de la FCSB, e ca şi rezolvat, iar Marius Şumudică a vorbit pentru Telekom Sport despre planurile sale. Şumi se declară convins că îl poate revitaliza pe brazilianul care nu a reuşit să se impună la FCSB şi spune că mai are o ţintă importantă. E vorba de internaţionalul român Gicu Grozav, care foarte probabil se va despărţi de Karabukspor în această iarnă. Şumi a dezvăluit că a discutat deja cu decarul echipei naţionale şi că acesta şi-ar dori să continue în Turcia.

"De Amorim e un jucător care mie îmi place şi cred că poate face mai multe decât a făcut în fotbal. Cred că îl pot ajuta.

Şi Gicu Grozav e un jucător foarte bun. Chiar am vorbit personal cu el înainte de sărbători. L-am sunat şi i-am spus asta, dar nu depinde numai de mine! Am vrut să ştiu dacă îşi doreşte să joace în continuare în Turcia şi m-a spus că şi-ar dori să rămână, da", a declarat Şumudică pentru Telekom Sport.

În vârstă de 27 de ani, Grozav e cotat de Transfermarkt.de la două milioane de euro. Are 22 de meciuri în naţionala României, pentru care a marcat patru goluri.

Afla mai multe despre: sumudicatransfergrozavde amorim 

viewscnt
Articole similare