Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "De ani de zile nu a mai arătat FCSB atât de bine". Ioan Andone a dezvăluit de ce transferuri mai au nevoie roş-albaştrii pentru a lua titlul

EXCLUSIV | "De ani de zile nu a mai arătat FCSB atât de bine". Ioan Andone a dezvăluit de ce transferuri mai au nevoie roş-albaştrii pentru a lua titlul

FCSB

Comentarii

FCSB a încheiat anul pe primul loc în Liga I, iar acum fanii roş-albaştrilor visează la titlul mult aşteptat din 2015.

Constantin Gâlcă a fost ultimul antrenor care a adus titlul pentru FCSB, în 2015. Deşi pe banca roş-albaştrilor s-au regăsit, în ultimele sezoane, nume precum Laurenţiu Reghecampf, Mihai Teja sau Nicolae Dică, echipa patronată de Gigi Becali a pierdut de fiecare dată lupta pentru titlu cu Astra Giurgiu, cu FC Viitorul sau cu CFR Cluj.

Însă, spre deosebire de stagiunile anterioare, FCSB a încheiat acum turul sezonului regulat pe primul loc în clasament, iar Ioan Andone o vede pe echipa lui Toni Petrea drept principala favorită în cursa pentru titlu.

  • Două puncte are FCSB peste Universitatea Craiova şi trei peste campioana ultimelor trei sezoane, CFR Cluj

"Cu încă două transferuri în apărare, nu doar că e favorită, dar FCSB sigur poate lua acest campionat. Radunovic e un jucător bun, dar şi pe partea dreaptă mai văd pe cineva. Le-ar mai trebui un jucător. Creţu e o soluţie, dar mai au nevoie de un transfer.

În plus, cei de la FCSB au nevoie şi de un fundaş central. Când echipa pierde, pierde din cauza fundaşilor centrali. Ei au echipă de titlu, clar. Indiferent de ce formulă folosesc, că joacă fără vârf, că joacă vârf fals, că joacă cu Sergiu Buş, cei de la FCSB au lot de titlu. Nu a mai arătat echipa aşa de bine de ani de zile" , a spus Ioan Andone la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: becaliioan andoneliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare