Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "De când nu mai joacă, echipa nu mai câştigă" Hagi nu înţelege de ce nu evoluează Ianis la Genk. Dezvăluirea incredibilă făcută de "Rege"

EXCLUSIV | "De când nu mai joacă, echipa nu mai câştigă" Hagi nu înţelege de ce nu evoluează Ianis la Genk. Dezvăluirea incredibilă făcută de "Rege"

Stranieri

Comentarii

Transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul Constanţa a fost unul dintre cele mai mediatizate subiecte în vară. Aventura lui Ianis la Genk a început cu un gol şi părea că este doar începutul unei cariere de succes în Belgia, însă în ultima perioadă fiul "Regelui" joacă tot mai puţin.

Nici Gică Hagi nu are un răspuns concret pentru faptul că fiul său nu mai este titular la gruparea belgiană. În exclusivitate pentru Telekom Sport, Hagi a declarat că oficialii de la Genk sunt impresionaţi de Hagi: "Dintr-o dată, nu ştiu ce s-a întâmplat. Nici el nu înţelege, nici eu, pentru că lucrurile mergeau fantastic. El era într-o formă şi pe o pantă ascendentă incredibilă. Juca extraordinar de bine, dovedind că echipa câştiga cu el. De când el nu mai joacă, echipa nu a mai câştigat". 

Manager-ul de la Viitorul se teme ca fiul său să nu fie afectat de faptul că stă mai mult pe bancă decât în teren: "Nu e problema că el a stat un meci, ci că a stat mai multe meciuri. Un meci poţi să nu joci, că eşti obosit, cum s-a zis în public. Dar trebuie să joci, nu poţi să dispari. Atunci, dacă se întâmplă aşa, e ceva... Întrebi de ce şi nu găseşti răspuns. Nimeni nu are răspuns. Nu e bine, pentru că el a fost oprit din creştere. Evoluţiile pe care le avea erau de la bine în sus, spre foarte bine"

Hagi a dezvăluit şi o întâmplare de la meciul României cu Norvegia: "S-a întâmplat acum o lună ceva fantastic. Am fost la meciul cu Norvegia şi am dat autograf unui copil de şase ani. Şi a început să sară de bucurie, am luat autograf de la tatăl lui Ianis Hagi. Pentru mine, lucrul ăsta e fundamental. Sunt mândru şi sunt fericit".

Afla mai multe despre: ianis hagigica hagi 

viewscnt
Articole similare