Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | De câte săptămâni are nevoie Papură pentru a-i pune pe picioare pe jucătorii Craiovei: "Va fi foarte complicat"

EXCLUSIV | De câte săptămâni are nevoie Papură pentru a-i pune pe picioare pe jucătorii Craiovei: "Va fi foarte complicat"
Comentarii

Universitatea Craiova este pe locul al treilea în Liga I, la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj şi la egalitate cu ocupanta locului doi, FCSB.

Oltenii se pregătesc serios şi în plină pandemie de coronavirus. Pentru a continua lupta la titlu cu CFR Cluj şi cu FCSB, oficialii Universităţii Craiova îi pun la treabă pe fotbalişti prin intermediul video-conferinţelor.

"Cred că avem nevoie de aproximativ cinci săptămâni de pregătire până să jucăm primele meciuri. Dar, din ce am înţeles, timpul va fi mult mai scurt, pentru că trebuie terminat campionatul până la o anumită dată. Va fi complicat, vor exista riscuri de accidentare la jucători, cu siguranţă, nu va fi un ritm foarte susţinut nefiind la parametri fizici foarte buni.

(n.r. despre finalul de sezon în Antalya) Orice e posibil, dar sincer nu cred că se va întâmpla. Mi se pare complicat, puţin cam complicat. Personal nu cred că e realizabil.

Acum, jucătorii mai fac antrenamente, mai fac o alergare, practic, să nu îi luăm de la zero. Le-am oferit posibilitatea să vină să mai facă alergare, îi supraveghem, le mai dăm antrenamente individuale.04 45 Dar nu e acelaşi lucru cu pregătire colectivă. Cine se adaptează cel mai repede şi profită de un program mai bun, acela va fi câştigător, în cazul se va relua competiţia" , a declarat antrenorul Universităţii Craiova, Corneliu Papură, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: papuracraiova 

viewscnt
Articole similare