Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”De câţiva ani ne tot amăgim că avem un fotbal bun”. Ce spune un fost internaţional român de selecţionata lui Rădoi

EXCLUSIV | ”De câţiva ani ne tot amăgim că avem un fotbal bun”. Ce spune un fost internaţional român de selecţionata lui Rădoi
Comentarii

Adrian Mihalcea a oferit un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport, în care a discutat despre câteva dintre subiectele momentului din fotbalul românesc. Printre acestea, fostul atacant a vorbit despre finalul dezastruos al pauzei internaţionale pentru selecţionata noastră.

Adrian Mihalcea a reuşit să însumeze 16 apariţii pentru echipa naţională, într-o carieră respectabilă petrecută în principal în campionatele interne. Născut la Slobozia, acesta este în prezent antrenorul echipei locale, care se luptă pentru a se salva de la retrogradare din Liga 2.

Ce spune un fost internaţional român de selecţionata lui Rădoi

Mihalcea a discutat cu Telekom Sport despre echipa naţională. Fostul internaţional român a încercat să explice colapsul selecţionatei noastre pe parcursul celor 3 meciuri, de la victoria cu macedonia de Nord până la umilinţa cu Armenia.

”Nu-i vorba că la fel s-a întâmplat cu noi, s-a întâmplat cu toată lumea! E un început bun, un entuziasm, după care scădem în tot ce înseamnă rezultate şi calitate. Poate că băieţii ar trebui să vină la lot mult mai entuziaşti, cu inima, că fotbal ştiu. Trebuie să ne gândim că de câţiva ani buni tot ne amăgim că ce fotbal bun avem, când de fapt fotbalul la noi e în picaj.

Avem o perioadă începută acum ceva timp, slabă şi în rezult şi în evoluţii, dar poate trece. Putem să ratăm şi această calificare, dar măcar să luăm exemple de la alte ţări şi să reuşim pe viitor să avem o naţională şi un fotbal care să ne permită să ne gândim la calificări”, a spus Adrian Mihalcea, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniamirel rădoiromânia armeniacalificări mondialadrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare