Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | De ce a avut FCSB mari probleme cu Sepsi. Basarab Panduru a găsit explicaţiile

EXCLUSIV | De ce a avut FCSB mari probleme cu Sepsi. Basarab Panduru a găsit explicaţiile

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a explicat de ce FCSB a avut mari probleme cu Sepsi şi a reuşit doar un rezultat de egalitate, scor 1-1. Analistul Telekom Sport susţine că Sepsi are ceva din stilul CFR-ului, care le este foarte incomod celor de la FCSB.

Jucătorii lui Toni Petrea au făcut doar 1-1 cu Sepsi, la capătul unui meci încrâncenat. Basarab Panduru spune însă că stilul de joc al lui Sepsi i-a încurcat foarte mult pe cei de la FCSB. Fostul mijlocaş al lui Benfica susţine că FCSB are serioase probleme atunci când întâlneşte un adversar care joacă agresiv, cu jucători care fac pressing la omul cu mingea şi care nu oferă prea multe spaţii.

Din acest punct de vedere, Basarab Panduru spune că meciul FCSB - Sepsi a semănat din multe puncte de vedere cu cel dintre echipa lui Toni Petrea şi CFR Cluj. Atunci, FCSB a pierdut cu 2-0.

”Meciul cu CFR şi meciul cu Sepsi seamănă între ele, pentru că nici una, nici alta nu le-au dat spaţii, au jucat dur, au jucat la fiecare minge ca şi cum ar fi fost ultima minge, pe când la meciul cu Craiova, Craiova s-a luat la fotbal de la egal la egal cu FCSB şi s-a adeverit pe final că nu au cum să facă faţă, pentru că echipa mai bună şi care joacă fotbal mai bun a fost FCSB.

Nu au avut spaţii, au întâlnit o echipă agresivă, o echipă comprimată, spaţii mici. Când mingea venea în zonă, jucătorul de la Sepsi făcea pressing şi încerca să îl incomodeze pe jucătorul de la FCSB. Şi multe minute jucătorul de atac, Coman, Man, Popescu nu s-au văzut deloc”, a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare