Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | De ce a dispărut Ianis Hagi din echipa României la meciul cu Austria! "Probabil că pentru Mirel Rădoi a contat asta"

EXCLUSIV | De ce a dispărut Ianis Hagi din echipa României la meciul cu Austria! "Probabil că pentru Mirel Rădoi a contat asta"
Comentarii

Mijlocaşul lui Rangers, Ianis Hagi, nu a avut cea mai bună evoluţie în remiza cu Irlanda de Nord, scor 1-1, iar în al doilea meci a fost lăsat pe bancă de selecţionerul Mirel Rădoi. Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a încercat să găsească o posibilă explicaţie.

România a învins Austria, scor 3-2, şi este lider în prima grupă din liga B a Ligii Naţiunilor, dar Ianis Hagi nu a prins niciun minut în deplasare. Marius Bilaşco e de părere că Mirel Rădoi a mizat pe experienţa pe care o au Alexandru Maxim şi Nicolae Stanciu. 

De asemenea, Bilaşco consideră că selecţionerul încă încearcă să-i găsească locul lui Ianis Hagi în echipă: "E prea devreme să vorbim despre Ianis, dacă va apărea cu Islanda. Probabil că pentru Mirel Rădoi a contat că a avut şi jucători experimentaţi (n.r. - Alexandru Maxim şi Nicolae Stanciu), iar ei au răspuns pozitiv. Am avut momente în care am avut calitate. Dacă va reuşi să găsească cheia primului 11, poate intra şi Ianis. 

E omul care scoate adversarii din joc, are pasă. Acestui jucător trebuie să-i dai încredere, are nevoie de libertate. E ca Budescu. Dan Petrescu a zis că dacă ar avea un jucător de genul lui Ianis Hagi sau Budescu, i-ar face loc în echipă", a declarat oficialul lui CFR Cluj în cadrul emisiunii "Sport Report". 

Afla mai multe despre: ianis hagimirel radoimarius bilasco 

viewscnt
Articole similare