Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | De ce a plecat Papură de la Craiova. Mihai Rotaru a explicat motivele: "Asta şi multe altele!"

EXCLUSIV | De ce a plecat Papură de la Craiova. Mihai Rotaru a explicat motivele: "Asta şi multe altele!"
Comentarii

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a explicat în direct la Telekom Sport motivele pentru care clubul a luat decizia să se despartă de Corneliu Papură, fostul antrenord din Bănie.

De ce a plecat Papură de la Craiova. Mihai Rotaru a explicat motivele: "Asta şi multe altele!"

Corneliu Papură a plecat de la U Craiova, a anunţat, sâmbătă, clubul oltean, iar acum trupa din Bănie îşi caută antrenor. În direct prin telefon la Telekom Sport, Mihai Rotaru, patronul de pe "Oblemenco" a dat explicaţii pentru îndepărtarea fostului fundaş central. Rotaru a spus că presiunea la care era supus Papură, dar şi lipsa de randament a echipei au fost decisive pentru plecarea lui Papură.

"Era o situaţie tensionantă la Craiova. Toate se spărgeau în capul lui Cornel. E clar că era o situaţie pe care oricum ai lua o nu mai mergea. tot ce scria nu ajută echipă. din punctul meu de vedere cornel este un antrenor foarte bun. presiunea la care a fost suspus, cum cădea fizic echipa în a doua repriză. Asta şi multe altele au dus la o lipsă de randament a echipei", a spus Mihai Rotaru, la Telekom Sport.

Rotaru e de părere că actualul lot al Craiovei e cel mai bun de când a preluat echipa: "Actual lot e cel mnai bun pe care l am avut. Chiar dacă l-am avut pe Mitriţă, Băluţă acum avem cel mai echilibrat, să zic aşa. Stăteam bine", a spus patronul oltenilor, la Telekom Sport.

Corneliu Papură a fost demis de la U Craiova!

Şefii Universităţii Craiova au anunţat oficial, sâmbătă, că l-au demis pe Corneliu Papură, din cauza rezultatelor slabe din ultimele etape. Universitatea Craiova n-a mai câştigat de 7 meciuri în Liga 1 şi ultimele şase rezultate au fost de egalitate. În acest context, conducerea a decis să se despartă de Corneliu Papură. ”Clubul Universitatea Craiova şi antrenorul principal Corneliu Papură au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulţumim şi îi dorim mult succes”, se arată în comunicatul oficial emis de Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: mihai rotaruu craiovapapura 

viewscnt
Articole similare