Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | De ce a plecat Piţurcă de la Craiova. Andrei Vochin, reacţie dură: ”Dacă ţii un om 4-5 zile într-o grădină zoologică, devine o problemă psihologică”

EXCLUSIV | De ce a plecat Piţurcă de la Craiova. Andrei Vochin, reacţie dură: ”Dacă ţii un om 4-5 zile într-o grădină zoologică, devine o problemă psihologică”

Superliga

Comentarii

Andrei Vochin este de părere că Victor Piţurcă nu a avut rezultate la Craiova deoarece este un antrenor care aplică aceleşai metode ca acum 20 de ani.

Venirea lui Victor Piţurcă la Craiova a fost întâmpinată cu mult entuziasm şi suporterii echipei din Bănie au început să spere la titlu. Însă, după numai patru luni, fostul selecţioner şi-a dat demisia după o serie de meciuri fluctuante. Craiova a pierdut multe puncte cu echipe în care pornea ca favorită şi Victor Piţurcă a cerut întăriri serioase în iarnă.

Însă Andrei Vochin este de părere că Victor Piţurcă a avut şi o altfel de problemă la Craiova. Consilierul lui Răzvan Burleanu susţine că Piţurcă a pierdut vestiarul din cauza metodelor învechite pe care a încercat să le aplice:

”Atâta vreme cât nu eşti capabil să te schimbi şi tu crezi că tot ce ai făcut tu acum 20 de ani, când nu existau telefoane mobile, când erau maşini de scris mecanice, dacă nu te updatezi la aceste chestii s-ar putea să rămâi în urmă, să pierzi contactul cu jucătorii tineri. Cred că dacă ţii un om în anul de graţie 2020 într-o grădină zoologică patru zile, cinci zile, săptămână de săptămână, devine o problemă de ordin psihologic”, a declarat Andrei Vochin la Telekom Sport.

De ce a plecat Piţurcă din Bănie. Varianta Craiovei

Pe 4 ianuarie, oficialii Craiovei surprindeau cu un comunicat oficial, în care anunţau plecarea lui Victor Piţurcă. În comunicat scrie că fostul selecţioner s-a plâns că nu este susţinut de club în încercarea de a lua titlul:

”Clubul Universitatea Craiova şi antrenorul principal au hotărât de comun acord rezilierea contractului la cererea domnului Victor Piţurcă. Această cerere a fost fundamentată de domnia sa prin prisma faptului că dorinţa de a câştiga campionatul nu a fost susţinută de către club. Îi dorim mult succes!”, a fost comunicatul oficial al Craiovei.
 

Piţurcă, despre plecarea de la Craiova: ”Singurul obiectiv care m-a interesat a fost titlul”

De altfel, şi fostul selecţioner a recunoscut că n-a ajuns la înţelegere cu cei din conducere în privinţa transferurilor. Piţurcă a înaintat o listă cu câţiva jucători importanţi pe care-i dorea, dar oficialii clubului nu i-au garantat că vor reuşi să-i transfere:

”Eu am spus de la început că singurul obiectiv care mă interesează e să câştig campionatul, nimic altceva. Eu n-am venit la Craiova ca să fiu pe locul 2, locul 3. Doar titlul era ţinta mea, deşi în contract era prevăzut că trebuie să prind un loc de cupă europeană.

Eu le-am zis că vreau jucători, am făcut şi o listă, dar nu pot să stau şi în 3 luni să urmăresc jucători, să fac liste, dar să nu se mişte nimic în acest sens. Am aşteptat până cu o zi înainte de reunire, am luat vreun jucător? Nu! Atunci eu plec, nu mai stau”
, a declarat Victor Piţurcă pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: victor piturca 

viewscnt
Articole similare