Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | De ce au întârziat banii la Dinamo! Pablo Cortacero susţine că a fost sabotat. Deciziile luate în Adunarea Generală: schimbările făcute

EXCLUSIV | De ce au întârziat banii la Dinamo! Pablo Cortacero susţine că a fost sabotat. Deciziile luate în Adunarea Generală: schimbările făcute

Dinamo București

Comentarii

Pablo Cortacero a convocat Adunarea Generală la Dinamo, şedinţa fiind programată pentru 21 decembrie, iar în cadrul adunării au fost luate mai multe decizii. Printre altele, ibericul a susţinut că trimite 1.5 milioane de euro în club şi că va face mărirea de capital.

Dinamo a avut parte de încă un sezon întunecat, deşi conducerea a fost schimbată. După o absenţă de câteva luni, Pablo Cortacero a reapărut în Românie, pentru Adunarea Generală de la Dinamo. La finalul întâlnirii, fanii le-au cerut plecarea ibericilor veniţi după Ionuţ Negoiţă. 

Ce decizii au fost luate în Adunarea Generală la Dinamo! De ce au întârziat banii să apară

Restanţele salariale de la Dinamo au dus la plecare a mai multor angajaţi, în timp ce alţii, neplătiţi cu lunile, au depus memorii pentru a-şi recupera banii. 

Pe finalul anului, Pablo Cortacero a lămurit situaţia şi a anunţat ce s-a întâmplat cu promisiunile pe care le-a făcut atunci când a preluat clubul. 

Din informaţiile Telekom Sport, Cortacero a susţinut că board-ul din Anglia al fondului de investiţii pe care-l reprezintă a blocat banii din motive independente de el, în aceste luni. Totuşi, spaniolul a făcut o nouă promisiune. 

Ibericul a transmis că suma de 1.5 milioane de euro va ajunge în club în aceste zile. De asemenea, Cortacero a promis şi mărirea capitalului social cu 5 milioane de euro. 

Schimbări în Consiliul de Aministraţie de la Dinamo. Cornel Ţălnar, scos din scenă

Printre altele, s-au decis şi schimbări la nivel înalt la Dinamo. Din informaţiile Telekom Sport, trei spanioli vor face parte din Consiliul de Aministraţie de la Dinamo. Fostul director general, Alex Couto, eliminat din club de Consiliul de Aministraţie, a revenit şi va ocupa o funcţie în C.A. De asemenea, şi Rufo Collado va deţine un loc în C.A.

Pablo Cortacero a adus cu el încă un spaniol, care va face parte din Consiliul de Aministraţie de la Dinamo. Ultimul iberic venit în "Ştefan cel Mare" a fost impus de fondul de investiţii. 

De asemenea, Cornel Ţălnar a fost scos din Consiliul de Aministraţie. 

Sediul se mută în Dorobanţi. Lotul se reuneşte pe 3 ianuarie 2021

Pablo Cortacero şi spaniolii au avut emoţii la Adunarea Generală de la Dinamo, după ce i-au iritat pe fanii dinamovişti, care şi-au pus mari speranţe în proiectul propus după "era Ionuţ Negoiţă" la Dinamo. Siguranţa oficialilor dinamovişti a fost asigurată de trei dube de jandarmi. 

În cadrul Adunării Generale, au mai fost aprobate mutarea sediului clubului în Dorobanţi, din 4 ianuarie, în timp ce reunirea lotului se va face pe 3 ianuarie, pentru meciurile din noul an. 

După 15 meciuri jucate în Liga 1, Dinamo se află pe locul 10, cu 16 puncte, la patru puncte de ultimul loc de play-off, pe care-l ocupă Chindia Târgovişte.  

 

Afla mai multe despre: pablo cortacerodinamoadunare generala dinamo 

viewscnt
Articole similare