Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | De ce crede Dumitru Dragomir că "e extraordinar" că barajul Islanda - România nu se va mai juca: "Era fiasco"

EXCLUSIV | De ce crede Dumitru Dragomir că "e extraordinar" că barajul Islanda - România nu se va mai juca: "Era fiasco"

Echipa națională

Comentarii

Într-o intervenţie telefonică la emisiunea Sport Report de la Telekom Sport, Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul preşedinte al LPF, a spus că este foarte bine pentru România că barajul cu Islanda de calificare la Euro 2020 nu se va mai disputa pe 26 martie din cauza pandemiei de Coronavirus.

Dragomir spune că pandemia de Coronavirus i-a făcut un bine naţionalei României prin prisma faptului că barajul cu Islanda nu va mai juca pe 26 martie, aşa cum era programat. Partida va fi amânată, din cauza COVID-19. "Corleone" a declarat că Rădoi nu ar fi reuşit, într-un timp atât de scurt, să închege o echipă care să elimine Islanda din drumul către Euro 2020.

"Părerea mea că e extraordinar. Noi nu avem deocamdată echipă. Avem o soluţie tehnică bunicică, au ales bine de data asta, dar nu închegată, cu un lot, şi atunci părerea mea e că era fiasco", a spus Dumitru Dragomir, vineri seara, în direct la Telekom Sport.

Toate meciurile naţionalei programate în martie vor fi amânate. UEFA va face anunţul

Coronavirusul a lovit puternic şi în fotbal. După ce mai multe meciuri s-au jucat fără spectatori sau au fost amânate, acum toate partidele naţionalelor României se vor amâna. Sursele Telekom Sport indică faptul că, în frunte cu meciurile Islanda - România, din semifinala play-off-ului pentru calificarea la Euro 2020, şi România U21 - Danemarca U21, din preliminariile pentru Euro 2021, niciuna dintre partidele pe care naţionalele României le aveau programate în luna martie nu se vor juca.

Acestea vor fi amânate, iar UEFA urmează să facă anunţul oficial săptămâna viitoare. Meciurile se vor disputa la o dată care urmează să fie stabilită de forul continental.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniaislandaeuro 2020 

viewscnt
Articole similare