Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | De ce Florin Andone nu înscrie mai des la naţională. Contra l-a băgat de mai multe ori în şedinţă

EXCLUSIV | De ce Florin Andone nu înscrie mai des la naţională. Contra l-a băgat de mai multe ori în şedinţă

Stranieri

Comentarii

Adi Mutu este de părere că forma lui Florin Andone a fost afectată de venirea lui Seedorf pe banca lui Deportivo La Coruna. În acelaşi timp, managerul sportiv al naţionalei spune că Andone iese prea mult din careu şi asta îi afectează performanţele de atacant.

Florin Andone nu are cel mai bun sezon. În acest sezon, a dat doar 6 goluri în 26 de apariţii, iar cu Atletico Madrid a stat pe bancă. Adi Mutu este de părere şi Seedorf - antrenorul lui Deportivo La Coruna - are partea sa de vină în această situaţie:

”Au început problemele pentru Florin de când a venit Seedorf la echipă. El, atunci când a venit la Deportivo, Florin a avut meciuri bune, un sezon bun. Eu îmi aduc aminte că am discutat şi ultima dată când a venit el la echipa naţională despre o posibilă plecare a lui, pentru a juca mai mult. Nu cred că e din cauza accidentării, pentru că a avut timp să-şi revină. Eu cred că opţiunea lui Seedorf e alta, în momentul de faţă. Sper să-şi revină, sper că atunci când Florin are şansa de a intra pe teren să marcheze, pentru că va fi bine pentru el, în primul rând, şi pentru noi, că-l avem la echipa naţională. Şi sperăm să-l avem în formă buna”, a declarat Adi Mutu pentru Telekom Sport.

”Briliantul” a identificat însă şi alte probleme. Mutu spune că Andone poate fi mult mai eficient, dar îşi consumă energia prin ieşirile în bandă. Este şi un lucru pe care l-a remarcat şi Victor Piţurcă, atunci când fostul selecţioner a fost întrebat de ce Andone nu marchează mai mult la echipa naţională:

”Eu cred că Andone are o problemă pe care o are şi la echipa naţională şi, de multe ori, Cosmin i-a spus. E faptul că fuge mult pe margine, e mult prea mobil. El are o viteză de reacţie şi o viteză foarte, foarte bună, e foarte puternic, e un pachet de muşchi şi e foarte puternic ca vârf. E gen aşa un pic cum era Răducioiu, dar parcă avea viteză mai mare Florin atunci. E o problemă pentru el că, dacă ar sta vârf împins şi ar pleca numai în adâncime, în spatele liniei defensive, probabil atunci ar putea juca şi cu Lucas, care şi el e mobil”, a mai spus Mutu pentru Telekom Sport.

Andone are 21 de selecţii la echipa naţională, dar a marcat o singură dată.
 

Afla mai multe despre: adi mutuflorin andonedeportivo la corunaromania 

viewscnt
Articole similare